Kaymakam Sarı dan Esnaf Ziyareti

Şanlıurfa nın Halfeti ilçesine Cumhurbaşkanlığı Tarafından Yapılan Atama kararı ile geçen hafta göreve başlayan kaymakam Selin Sarı ilk iş olarak esnafları ziyaret ederek sorunları dinledi. İlçe Kaymakamı Selin Sarı  kendisine eşlik eden kurum amirleriyle birlikte ilçe esnaflarını ziyaret etti. İlçedeki sorunlarla ilgili esnafla fikir alışverişinde bulunan Selin Sarı, her zaman halkın yanında olduğunu ve kendisinin de halkın bir parçası olduğunu vurgulayarak, “Devlet halkıyla vardır. Bizler, her zaman halkımızın yanındayız. Birebir ziyarette bulunarak, sorunlarını dinliyor, onların ilçemizle ilgili önerilerini değerlendiriyoruz. Amacımız, halkımıza her şeyin en iyisini sunarak, yanlarında olduğumuzu bilmelerini sağlamaktır.…

GÜNDEM 

Şanlıurfa nın Halfeti ilçesine Cumhurbaşkanlığı Tarafından Yapılan Atama kararı ile geçen hafta göreve başlayan kaymakam Selin Sarı ilk iş olarak esnafları ziyaret ederek sorunları dinledi.

İlçe Kaymakamı Selin Sarı  kendisine eşlik eden kurum amirleriyle birlikte ilçe esnaflarını ziyaret etti. İlçedeki sorunlarla ilgili esnafla fikir alışverişinde bulunan Selin Sarı, her zaman halkın yanında olduğunu ve kendisinin de halkın bir parçası olduğunu vurgulayarak, “Devlet halkıyla vardır. Bizler, her zaman halkımızın yanındayız. Birebir ziyarette bulunarak, sorunlarını dinliyor, onların ilçemizle ilgili önerilerini değerlendiriyoruz. Amacımız, halkımıza her şeyin en iyisini sunarak, yanlarında olduğumuzu bilmelerini sağlamaktır. Halkımızın kapısı bizlere açık olduğu gibi, bizim de halkımıza kapımız hep açıktır, açık kalacaktır” dedi.

Esnaf ziyaretine Kaymakam Sarı nın yanısıra  İlçe Emniyet Müdür  Vekili Murat Aranmış,  İlçe Jandarma Komutanı Mahir Soner Çalışkan ,İlçe Gıda Tarım Müdürü Akan Akmeşe ve ilçe Sağlık  Müdürü Mehmet İlhami Şeker eşlik etti.

Önerilen Haberler

Leave a Comment