Kaynak makinası kıvılcımı, 3 iş yeri ile 2 kamyonu yaktı

Sebze ve Meyve Hali’nde, kaynak makinasının kıvılcımlarının karton kutu ve kasalara sıçraması sonucu çıkan yangında 3 iş yeri ile patlıcan yüklü 2 kamyon yandı. Paşabağı Mahallesi’ndeki sebze ve meyve halinde, bir iş yerinde kaynak çalışması yapıldığı sırada etrafa saçılan kıvılcım, karton kutu ve sebze kasalarının bulunduğu depoya sıçradı. YANGIN KISA SÜREDE BÜYÜDÜ Kısa sürede büyüyen yangın, çevredeki bazı işyerlerine ve park halindeki patlıcan yüklü 2 kamyona sıçradı. Yangını görenlerin haber vermesiyle olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Polis ekiplerinin güvenlik önlemi aldığı bölgede itfaiye erlerinin müdahalesi sonucu yangını…

GÜNDEM 

Sebze ve Meyve Hali’nde, kaynak makinasının kıvılcımlarının karton kutu ve kasalara sıçraması sonucu çıkan yangında 3 iş yeri ile patlıcan yüklü 2 kamyon yandı.
Paşabağı Mahallesi’ndeki sebze ve meyve halinde, bir iş yerinde kaynak çalışması yapıldığı sırada etrafa saçılan kıvılcım, karton kutu ve sebze kasalarının bulunduğu depoya sıçradı.

YANGIN KISA SÜREDE BÜYÜDÜ

Kısa sürede büyüyen yangın, çevredeki bazı işyerlerine ve park halindeki patlıcan yüklü 2 kamyona sıçradı. Yangını görenlerin haber vermesiyle olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Polis ekiplerinin güvenlik önlemi aldığı bölgede itfaiye erlerinin müdahalesi sonucu yangını kontrol altına alındı. Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

Önerilen Haberler

Leave a Comment