Kıran Bağımsız Aday Olarak Yola Devam Ediyor….

Kıran halka hizmet konusunda kararlığına devam etmekte .. Cumhuriyet halk partisinde siyasi hayatini sürdüren Hüseyin Kıran bugün itibariyle üye olduğu partisinden istifa ederek , Şehitkamil belediye başkanlığına bağımsız aday olarak yoluna devam edeceğini ifade ederek.. Bundan önceki siyasi hayatında çeşitli başarılara imza atan Kıran aldığı kararda yaptığı açıklamada .. Gazi şehrimizin Şehitkamil belediye başkanlığına bağımsız belediye başkanı olarak, daha güzel hizmetler vereceğini.. yerel seçimlere bağımsız belediye başkan adayı olarak katılacağını ifade ederek.. Siz değerli halkımızdan bana vereceğinizi desteklerinizden dolayı şimdiden teşekkür ediyorum.. Şimdi bağımsız aday olarak yola devam edeceğim öncelikle…

GÜNDEM SİYASET 

Kıran halka hizmet konusunda kararlığına devam etmekte ..

Cumhuriyet halk partisinde siyasi hayatini sürdüren Hüseyin Kıran bugün itibariyle üye olduğu partisinden istifa ederek , Şehitkamil belediye başkanlığına bağımsız aday olarak yoluna devam edeceğini ifade ederek..
Bundan önceki siyasi hayatında çeşitli başarılara imza atan Kıran aldığı kararda yaptığı açıklamada .. Gazi şehrimizin Şehitkamil belediye başkanlığına bağımsız belediye başkanı olarak, daha güzel hizmetler vereceğini.. yerel seçimlere bağımsız belediye başkan adayı olarak katılacağını ifade ederek.. Siz değerli halkımızdan bana vereceğinizi desteklerinizden dolayı şimdiden teşekkür ediyorum.. Şimdi bağımsız aday olarak yola devam edeceğim öncelikle şimdiye kadar siyasi hayatımda beni yanliz bırakmayan tüm dost ve vatandaşlarıma teşekkür ediyorum aldığım bu kararda desteklerinizi bekliyorum diye ifade etti..

Önerilen Haberler

Leave a Comment