Kıran Sağlam Adımlarla İlerliyor

Millet İttifakı’nın 13. Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Gazianep i  ziyaret etti. Kılıçdaroğlu’na Gaziantep ziyaretinde; Gaziantep CHP millet vekili aday adayı Hüseyin Kıran CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, CHP Genel Başkan Yardımcıları Seyit Torun, Ali Öztunç, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu ile Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek eşlik etti. Kılıçdaroğlu ve beraberindeki heyetin Gaziantep’teki ilk durağı, deprem felaketinde hayatını kaybedenlerin defnedildiği, Şahinbey ilçesindeki Yeşilkent Mezarlığı oldu. Heyet, edilen duaların ardından aynı bölgede bulunan Yeşilkent Şehitliği’ni de ziyaret etti. Şehitlerin aziz ruhları için dualar eden…

GÜNDEM 

Millet İttifakı’nın 13. Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Gazianep i  ziyaret etti. Kılıçdaroğlu’na Gaziantep ziyaretinde; Gaziantep CHP millet vekili aday adayı Hüseyin Kıran CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, CHP Genel Başkan Yardımcıları Seyit Torun, Ali Öztunç, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu ile Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek eşlik etti. Kılıçdaroğlu ve beraberindeki heyetin Gaziantep’teki ilk durağı, deprem felaketinde hayatını kaybedenlerin defnedildiği, Şahinbey ilçesindeki Yeşilkent Mezarlığı oldu. Heyet, edilen duaların ardından aynı bölgede bulunan Yeşilkent Şehitliği’ni de ziyaret etti. Şehitlerin aziz ruhları için dualar eden Kılıçdaroğlu ve beraberindeki heyet, kabristanlara karanfil bıraktı.

Şahinbey’den Nurdağı’na geçen Kılıçdaroğlu, Nurdağı Eski İslahiye Yolu 1C Çadır Alanı’nda, “Millet Buluşması” toplantısını gerçekleştirdi. Canlı yayınla kamuoyuna seslenen Kılıçdaroğlu ardından İmamoğlu ve beraberlerindeki heyet ile yakındaki çadır alanını ziyaret etti. Vatandaşlara baş sağlığı dileyip, geçmiş olsun dileklerini ileten Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu, depremzede yurttaşlardan gelen sorunları dinledi. Çadır önüne konulan sedire oturan Kılıçdaroğlu, İmamoğluve Kıran  depremzedelerle anı fotoğrafı çektirdi. Kılıçdaroğlu, kendisine, “Sizi destekleyeceğiz Başkanım” şeklinde seslenen vatandaşa, “Sağ olun” yanıtını verdi. Bir başka vatandaş da Kılıçdaroğlu’na desteğini, “Sizi çok seviyoruz. Yeter artık” sözleriyle gösterdi. Milletvekili aday adayı Kıran da bir başka vatandaşın destek sözlerine, “Allah razı olsun. Mahcup olmayacağız inşallah. Şu acı günleri atlatalım hep birlikte” karşılığını verdi.

Önerilen Haberler

Leave a Comment