MAHYADER`DEN SURİYELİ İŞ ADAMINA ZİYARET

ABDULLAH YİĞİT-İSTANBUL-Özel Haber MAHYADER Genel Başkanı Funda Yıldırım, Genel Başkan Yardımcısı İllhan Demirel ve Genel Başkan Yardımcısı Ali Demir Kaynak ile beraber Suriyeli İş Adamı İbrahim Elmohammad `i ziyaret ettiler. Elmohammed, Suriyeli İş Adamları olarak her zaman MAHYADER in yanında olduklarını Genel Başkan Yıldırım, Genel Başkan Yardımcıları Demirel ve Demirkaynak `ın ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bizde her zaman Suriyeli İş Adamları olarak yanlarında olacağız. Yıldırım ise Suriyeli İş Adamı İbrahim Elmohammad `ı Genel Merkez Genel Başkan Yardımcılarımız ile ziyaret ettik derneğimize vermiş olduğu desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bizde MAHYADER olarak…

Bugün GÜNDEM 

ABDULLAH YİĞİT-İSTANBUL-Özel Haber
MAHYADER Genel Başkanı Funda Yıldırım, Genel Başkan Yardımcısı İllhan Demirel ve Genel Başkan Yardımcısı Ali Demir Kaynak ile beraber Suriyeli İş Adamı İbrahim Elmohammad `i ziyaret ettiler.

Elmohammed, Suriyeli İş Adamları olarak her zaman MAHYADER in yanında olduklarını Genel Başkan Yıldırım, Genel Başkan Yardımcıları Demirel ve Demirkaynak `ın ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bizde her zaman Suriyeli İş Adamları olarak yanlarında olacağız.

Yıldırım ise Suriyeli İş Adamı İbrahim Elmohammad `ı Genel Merkez Genel Başkan Yardımcılarımız ile ziyaret ettik derneğimize vermiş olduğu desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bizde MAHYADER olarak her zaman Müslüman Suriyeli hükümlü Kardeşlerimizin ve ailelerinin yanında olacağız. MAHYADER olarak 81 il ve ilçe teşkilatlarımız hızlı bir şekilde kurulması yapılıyor. Dedi.

Önerilen Haberler

Leave a Comment