Mustafa Çakmak ve Lütfiye Çetintaş çifti dünya evine girdi

Urfanatik Gazetesi muhabirlerinden İbrahim Çakmak’ın kardeşi Mustafa Çakmak düzenlenen görkemli düğün ile hayatını Lütfiye Çetintaş ile birleştirdi. Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesinde Çakmak ve Çetintaş ailesini bir araya getiren görkemli bir düğün töreni düzenlendi. Urfanatik Gazetesi muhabirlerinden İbrahim Çakmak’ın kardeşi Mustafa Çakmak düzenlenen görkemli düğün ile hayatını Lütfiye Çetintaş ile birleştirdi. Haliliye ilçesinde bulunan özel bir mekanda düzenlenen düğün törenine Basın İlan Yönetim Kurulu üyesi, Şanlıurfa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Tahir Gülebak ile eşi Lüdmilla Gülebak, Habib Gülebak, damadın kirvesi Barış Gülebak, Urfanatik Gazetesi Muhabirlerinden Halime Çiftçi, Ahmet Durmuş, Kadir Üstün, Müslüm Şeker,…

Düğün GÜNDEM 

Urfanatik Gazetesi muhabirlerinden İbrahim Çakmak’ın kardeşi Mustafa Çakmak düzenlenen görkemli düğün ile hayatını Lütfiye Çetintaş ile birleştirdi.

Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesinde Çakmak ve Çetintaş ailesini bir araya getiren görkemli bir düğün töreni düzenlendi. Urfanatik Gazetesi muhabirlerinden İbrahim Çakmak’ın kardeşi Mustafa Çakmak düzenlenen görkemli düğün ile hayatını Lütfiye Çetintaş ile birleştirdi.

Haliliye ilçesinde bulunan özel bir mekanda düzenlenen düğün törenine Basın İlan Yönetim Kurulu üyesi, Şanlıurfa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Tahir Gülebak ile eşi Lüdmilla Gülebak, Habib Gülebak, damadın kirvesi Barış Gülebak, Urfanatik Gazetesi Muhabirlerinden Halime Çiftçi, Ahmet Durmuş, Kadir Üstün, Müslüm Şeker, Murat Başkurt ile damat Mustafa Çakmak’ın ve gelin Lütfiye Çetindaş’ın yakınları ve sevenleri katıldı.

Dans eden Mustafa ve Lütfiye çifti ve halay çekenlerin üzerine davetliler, yüzlerce Türk lirası banknotları saçtı. Deste deste türk lirasının havada uçuştuğu düğünde, orkestranın görevlendirdiği 5 kişi ise yere atılan paraları toplayarak çantalara koydu.Çeşitli ikramlar yapılan düğünde, Çakmak ve Çetintaş aileleri gelin ve damada altın ve paralar takıldı. Renkli görüntülerin yaşandığı düğünde çiftin yakınları, davetlileri havaya ateş açmamaları konusunda sık sık uyardı.

Yapılan düğüne yüzlerce kişi katılım sağlarken misafirler halaylar çekerek eğlendi. Damat Mustafa Çakmak’ın abisi Urfanatik Gazetesi muhabirlerinden İbrahim Çakmak, babası Nasır Çakmak ve annesi Yeter Çakmak ile gelin Lütfiye Çetintaş’ın babası Bekir ve annesi Edibe Çetintaş bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkürlerini iletti.

 

Önerilen Haberler

Leave a Comment