MUSTAFA DİRİER DEN KADİR GECESİ MESAJI

İyi parti  Şanlıurfa millet vekili adayı Mustafa Dirier , Kadir Gecesi için tebrik mesajı yayınladı. Kadir Gecesi için yayınladığı mesajda, ” Kadir Gecesi günahlardan arınma üzerimizdeki sıkıntılardan belalardan, musibetlerden kurtulma gecesidir. Yüce kitabımız Kuran-ı Kerim’de, bu gecenin faziletine, bereketine dikkat çekmiş, açılan ellerin boş çevrilmeyeceğini ifade ederek bizleri bu gecenin feyzinden yararlanmaya davet etmiştir. Evveli rahmet ortası mağfiret sonu da cehennemden kurtuluş olan Ramazan-ı Şerif’ in son günlerine ulaşmış bulunmaktayız. Bu yılda Kuran- ı Kerim’in inmeye başladığı Kadir Gecesine tekrar kavuşmanın sevinç, huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Kadir gecesi müminlere Yüce Allah’a…

GÜNDEM SİYASET 

İyi parti  Şanlıurfa millet vekili adayı Mustafa Dirier , Kadir Gecesi için tebrik mesajı yayınladı.

Kadir Gecesi için yayınladığı mesajda, ” Kadir Gecesi günahlardan arınma üzerimizdeki sıkıntılardan belalardan, musibetlerden kurtulma gecesidir. Yüce kitabımız Kuran-ı Kerim’de, bu gecenin faziletine, bereketine dikkat çekmiş, açılan ellerin boş çevrilmeyeceğini ifade ederek bizleri bu gecenin feyzinden yararlanmaya davet etmiştir.
Evveli rahmet ortası mağfiret sonu da cehennemden kurtuluş olan Ramazan-ı Şerif’ in son günlerine ulaşmış bulunmaktayız. Bu yılda Kuran- ı Kerim’in inmeye başladığı Kadir Gecesine tekrar kavuşmanın sevinç, huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Kadir gecesi müminlere Yüce Allah’a yaklaşmak ve tövbe etmek için önemli bir fırsat sunmaktadır. Yılda bir kez gelen Bu fırsatı kaçırmamayı kadrini bilerek değerlendirmeyi Yüce Allah hepimize nasip etsin. Tüm Şanlıurfalı hemşehrilerimizin, ülkemizin ve İslam aleminin Kadir gecesini tebrik ediyorum.

Önerilen Haberler

Leave a Comment