Şampiyon Birecik spor

Şanlıurfa 1.amatör A ve B grubunda mücadele eden Birecikspor ve Mezraspor mücadele ettikleri grupları şampiyonlukla taçlandıarak bir üst lige yükseldi. Şanlıurfa’nın sahil ilçesi Birecik’te kısıtlı imkânlara rağmen üstün bir gayret ve azimle 1. Amatör liginde mücadele eden ve başarı gösteren iki ekip de liglerini birinci olarak tamamlayarak Süper Amatör Lige yukseldiler. Birecik’te bir ilki gerçekleştiren Birecikspor ve Mezraspor’un da bir üst lige çıkmasıyla birlikte ilçede Süper Amatörde mücadele edecek takımların sayısı 3’e yükselmiş oldu. Bu başarı hikayesi ilçede sporseverler tarafından sevinçle karşılandı.

GÜNDEM SPOR 

Şanlıurfa 1.amatör A ve B grubunda mücadele eden Birecikspor ve Mezraspor mücadele ettikleri grupları şampiyonlukla taçlandıarak bir üst lige yükseldi.

Şanlıurfa’nın sahil ilçesi Birecik’te kısıtlı imkânlara rağmen üstün bir gayret ve azimle 1. Amatör liginde mücadele eden ve başarı gösteren iki ekip de liglerini birinci olarak tamamlayarak Süper Amatör Lige yukseldiler.

Birecik’te bir ilki gerçekleştiren Birecikspor ve Mezraspor’un da bir üst lige çıkmasıyla birlikte ilçede Süper Amatörde mücadele edecek takımların sayısı 3’e yükselmiş oldu.

Bu başarı hikayesi ilçede sporseverler tarafından sevinçle karşılandı.

Önerilen Haberler

Leave a Comment