Şanlıurfa’da husumetli iki aile arasında savaş gibi kavga: 25 yaralı

Şanlıurfa’da husumetli oldukları öğrenilen iki aile arasında savaş gibi kavga çıktı. Taş ve sopaların kullanıldığı kavgada yaralanan 25 kişi, hastanede tedaviye alındı. Siverek ilçesine bağlı Karpuzcu Mahallesi’nde aralarında arazi anlaşmazlığı nedeniyle husumet bulunan Akın ve Yıldız ailelerinin üyeleri arasında, mera alanına ‘ev yapma’ meselesi nedeniyle tartışma çıktı. Ailelerin yakınlarının da katılımıyla büyüyen tartışma, taş ve sopaların kullanıldığı kavgaya dönüştü. KADIN VE ÇOCUKLAR DAHİL 25 YARALI Ortalığın savaş alanına döndüğü kavgada 25 kişi yaralandı. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen jandarma, kavgaya müdahale edip, tarafları ayırdı. Aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu…

ASAYİŞ GÜNDEM 

Şanlıurfa’da husumetli oldukları öğrenilen iki aile arasında savaş gibi kavga çıktı. Taş ve sopaların kullanıldığı kavgada yaralanan 25 kişi, hastanede tedaviye alındı.
Siverek ilçesine bağlı Karpuzcu Mahallesi’nde aralarında arazi anlaşmazlığı nedeniyle husumet bulunan Akın ve Yıldız ailelerinin üyeleri arasında, mera alanına ‘ev yapma’ meselesi nedeniyle tartışma çıktı. Ailelerin yakınlarının da katılımıyla büyüyen tartışma, taş ve sopaların kullanıldığı kavgaya dönüştü.
KADIN VE ÇOCUKLAR DAHİL 25 YARALI
Ortalığın savaş alanına döndüğü kavgada 25 kişi yaralandı. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen jandarma, kavgaya müdahale edip, tarafları ayırdı. Aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu yaralılar, ambulanslarla kentteki hastanelere kaldırılıp tedaviye alındı.
JANDARMA BÖLGEDE ÖNLEM ALDI
Yeni bir kavga yaşanmaması için mahallede geniş önlem alan jandarma ekipleri, olaya karışan kişilerin tespit edilmesi için çalışma başattı.

Önerilen Haberler

Leave a Comment