Şanlıurfa’da vatandaşların belediye başkanına tepkisi sert oldu

Dün akşam saatlerinde etkili olmaya başlayan sağanak nedeniyle çok sayıda sokak ve caddenin göle döndüğü Şanlıurfa’da sel sularına kapılan 4 kişi hayatını kaybetti. Depremin ardından gelen sel felaketi nedeniyle çaresiz kalan vatandaşlar yaşanan olaylarda ihmali ve yetersizliği bulunduğu iddiasıyla Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e tepki gösterdi. Olayın görüntüleri sosyal medyada da paylaşıldı. Şanlıurfa’da dün akşamdan beri etkili olan sağanak sonucu bazı dereler taştı, araçlar suyun içinde kaldı. Kentte dün akşam saatlerinden itibaren etkisini sürdüren sağanak nedeniyle merkez Eyyübiye, Haliliye ve Karaköprü ilçelerinde çok sayıda sokak ve cadde su…

GÜNDEM 

Dün akşam saatlerinde etkili olmaya başlayan sağanak nedeniyle çok sayıda sokak ve caddenin göle döndüğü Şanlıurfa’da sel sularına kapılan 4 kişi hayatını kaybetti. Depremin ardından gelen sel felaketi nedeniyle çaresiz kalan vatandaşlar yaşanan olaylarda ihmali ve yetersizliği bulunduğu iddiasıyla Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e tepki gösterdi. Olayın görüntüleri sosyal medyada da paylaşıldı.

Şanlıurfa’da dün akşamdan beri etkili olan sağanak sonucu bazı dereler taştı, araçlar suyun içinde kaldı. Kentte dün akşam saatlerinden itibaren etkisini sürdüren sağanak nedeniyle merkez Eyyübiye, Haliliye ve Karaköprü ilçelerinde çok sayıda sokak ve cadde su altında kaldı.

ALT GEÇİT TAMAMEN SUYLA DOLDU
Karaköprü ilçesinde bulunan Akpiyar Deresi’nin bazı yerlerde taşması sonucu yan tarafından geçen 35 Metre Yolu’nda su birikintileri oluştu. Kent merkezindeki Abide Kavşağı’ndaki alt geçit ise tamamen suyla doldu. Bölgeye yönlendirilen dalgıçlar, tedbir amaçlı arama çalışması başlattı.

4 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ
Su baskınları nedeniyle bazı alt geçitler ile ana güzergahlarda ulaşımın güçlükle sağlanırken Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan yaptığı açıklamayla kentte 4 kişinin hayatını kaybettiğini duyurdu.

VATANDAŞLARDAN BAŞKAN BEYAZGÜL’E TEPKİ
Öte yandan Kahramanmaraş merkezli iki depremin ardından selin vurduğu Şanlıurfa’da vatandaşlar bölgede incelemelerde bulunan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e tepki gösterdi.

Önerilen Haberler

Leave a Comment