Şanlıurfa’dan Samsun’a giden yolcu otobüsünde rehine krizi

Şanlıurfa’dan Samsun’a gitmek için yola çıkan yol otobüsünde kırdığı soda şişesiyle muavini rehin alan 35 yaşındaki Sercan C. İsimli yolcu, polis ekiplerinin başarılı operasyonu ile etkisiz hale getirilerek gözaltına alındı. Olay, gece geç saatlerinde Tokat’ta bulunan Atatürk Kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Şanlıurfa’dan Samsun’a gitmek için yola çıkan henüz sürücünün ismi ve plakası öğrenilemeyen yolcu otobüsüne Kayseri Şehirler Arası Otobüs terminalinde binen 35 yaşındaki Sercan C. İsimli şahıs yanında bulunan soda şişesini kırarak yolcuları rehin almaya çalıştı. SERCAN C. GÖZALTINA ALINDI Bu sırada otobüsün ön kapısını açan şoförün ikazıyla…

ASAYİŞ GÜNDEM 

Şanlıurfa’dan Samsun’a gitmek için yola çıkan yol otobüsünde kırdığı soda şişesiyle muavini rehin alan 35 yaşındaki Sercan C. İsimli yolcu, polis ekiplerinin başarılı operasyonu ile etkisiz hale getirilerek gözaltına alındı.

Olay, gece geç saatlerinde Tokat’ta bulunan Atatürk Kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Şanlıurfa’dan Samsun’a gitmek için yola çıkan henüz sürücünün ismi ve plakası öğrenilemeyen yolcu otobüsüne Kayseri Şehirler Arası Otobüs terminalinde binen 35 yaşındaki Sercan C. İsimli şahıs yanında bulunan soda şişesini kırarak yolcuları rehin almaya çalıştı.

SERCAN C. GÖZALTINA ALINDI

Bu sırada otobüsün ön kapısını açan şoförün ikazıyla yolcular otobüsten inerken, şahıs muavini rehin aldı. İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Polisin operasyonu ile yakalanan Sercan C. gözaltına alındı.

Olayın ardından yolcular otobüse binerek Samsun’a gitmek üzere yoluna devam ederken, gözaltına alınan şüphelinin sorgulaması sürüyor.

Önerilen Haberler

Leave a Comment