Şanlıurfa’nın Birecik İlçesinde Yaşlı ve Hastalıktan Ayağı Kesilen Hatice Teyze Akülü Sandalyesine Kavuştu

Birecik’te yaşayan yaşlı ve hastalıktan ayağı kesilen Hatice Teyze, iyiliksever Polis memuru Mustafa Şahin ve Urfalı iş adamı Halil Açılan’ın destekleriyle akülü sandalyesine kavuştu. Hatice Teyze, akülü sandalyeyle artık rahatça hareket edebilecek ve günlük işlerini daha kolay yapabilecek.   Hatice Teyze’nin hikayesi, Birecik’te ikamet eden ve hastalıktan dolayı ayağı kesilen bir yaşlı kadının akülü sandalyeye ihtiyacı olduğunu öğrenen Polis memuru Mustafa Şahin’in dikkatine çekildi. Şahin, Hatice Teyze’yi ziyaret ederek durumunu öğrendi ve teyzenin akülü sandalyeye ihtiyacı olduğunu teyit etti. Şahin, Hatice Teyze’ye akülü sandalye temin etmek için Urfalı iş adamı…

GÜNDEM 

Birecik’te yaşayan yaşlı ve hastalıktan ayağı kesilen Hatice Teyze, iyiliksever Polis memuru Mustafa Şahin ve Urfalı iş adamı Halil Açılan’ın destekleriyle akülü sandalyesine kavuştu. Hatice Teyze, akülü sandalyeyle artık rahatça hareket edebilecek ve günlük işlerini daha kolay yapabilecek.

 

Hatice Teyze’nin hikayesi, Birecik’te ikamet eden ve hastalıktan dolayı ayağı kesilen bir yaşlı kadının akülü sandalyeye ihtiyacı olduğunu öğrenen Polis memuru Mustafa Şahin’in dikkatine çekildi. Şahin, Hatice Teyze’yi ziyaret ederek durumunu öğrendi ve teyzenin akülü sandalyeye ihtiyacı olduğunu teyit etti.

Şahin, Hatice Teyze’ye akülü sandalye temin etmek için Urfalı iş adamı Halil Açılan’a ulaştı. Açılan da Hatice Teyze’nin durumuna duyarsız kalmadı ve teyzeye bir akülü sandalye hediye etti.

 

Hatice Teyze, akülü sandalyesine kavuştuğu için çok mutlu oldu. Teyze, “Allah razı olsun polisimize ve iş adamımıza. Benim gibi yaşlı ve hasta bir kadına akülü sandalye hediye ederek büyük bir iyilik yaptılar. Artık rahatça hareket edebileceğim ve günlük işlerimi daha kolay yapabileceğim” dedi.

Polis memuru Mustafa Şahin de Hatice Teyze’ye yardımcı olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirerek, “Hatice Teyze’nin akülü sandalyeye ihtiyacı olduğunu öğrenince teyzeye yardımcı olmak için elimden geleni yaptım. Halil Bey’in de desteğiyle teyzeye akülü sandalye temin etmeyi başardık. Teyzemizin mutlu olması beni de çok mutlu etti” diye konuştu.

 

Urfalı iş adamı Halil Açılan ise Hatice Teyze’ye akülü sandalye hediye etmeyi bir insanlık görevi olarak gördüğünü ifade ederek, “Hatice Teyze’nin durumunu duyunca çok üzüldüm. Teyzemizin akülü sandalyeye ihtiyacı olduğunu öğrenince teyzeye bir akülü sandalye hediye etmeye karar verdim. Umarım bu sandalyeyle teyzemizin hayatı biraz olsun kolaylaşır” dedi.

 

Hatice Teyze’nin hikayesi, iyilikseverliğin ve yardımlaşmanın önemini bir kez daha ortaya koyuyor. Bu tür güzel haberler, toplumda umut ve dayanışma duygusunu da güçlendiriyor.

Haber Hayat özkesiciler

Önerilen Haberler

Leave a Comment