TÜSİKON Diyarbakır İl Başkanlığına görev değişikliği ile Süleyman Bahşi getirildi

Türkiye Üreticiler Sanayiciler ve İş Adamları Konfederasyonu TÜSİKON Diyarbakır İl Başkanlığında görev değişikliği yapıldı. TÜSİKON Genel Merkezinden yapılan yazılı açıklamada, Diyarbakır İl Başkanlığına İş adamı Süleyman BAHŞİ getirildiği ifade edildi. TÜSİKON yerel yönetimlerden sorumlu genel başkan yardımcısı Sadık Büyükkarakurt ve Güneydoğu Anadolu bölge başkanı Fevzi Çelik görevden alınan Burhan Altay’a vermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkürlerini ileterek , yeni atanan Süleyman Bahşi’ye başarılar diledi.Diyarbakır ülke ekonomisinin kalkınmasında önemli paylarından olduğunu ve çok önem verdiğimiz bir ilimiz olduğunu ifade ettiler. Bu güzel ilimizde yeni göreve başlayan Süleyman Bahşi’ye başarılar dileyerek,her alanda iyi…

Bugün GÜNDEM 

Türkiye Üreticiler Sanayiciler ve İş Adamları Konfederasyonu TÜSİKON Diyarbakır İl Başkanlığında görev değişikliği yapıldı.

TÜSİKON Genel Merkezinden yapılan yazılı açıklamada, Diyarbakır İl Başkanlığına İş adamı Süleyman BAHŞİ getirildiği ifade edildi.

TÜSİKON yerel yönetimlerden sorumlu genel başkan yardımcısı Sadık Büyükkarakurt ve Güneydoğu Anadolu bölge başkanı Fevzi Çelik görevden alınan Burhan Altay’a vermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkürlerini ileterek , yeni atanan Süleyman Bahşi’ye başarılar diledi.Diyarbakır ülke ekonomisinin kalkınmasında önemli paylarından olduğunu ve çok önem verdiğimiz bir ilimiz olduğunu ifade ettiler. Bu güzel ilimizde yeni göreve başlayan Süleyman Bahşi’ye başarılar dileyerek,her alanda iyi işler yapılması için çalışmalar yürüteceğiz ifadeleri kullanıldı.

TÜSİKON Diyarbakır İl başkanlığına getirilen iş adamı Süleyman Bahşi ilk açıklamasında , gönül birliği hareketinin bu kutsal görevinden dolayı çok mutlu olduğunu belirterek görevini layıkı ile yapacağını belirtti. Bu görevi bana layık gören başta genel başkanımız Orhan Beşiktepe’ye ve Güneydoğu Anadolu bölge başkanı Fevzi Çelik ‘e çok teşekkür ediyorum dedi.

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

Önerilen Haberler

Leave a Comment