VALİ ŞILDAK DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERİ TEBRİK ETTİ

Vali Hasan Şıldak, Yükseköğretim Giriş Sınavında Şanlıurfa’nın başarı çıtasının yükseldiğini belirterek dereceye giren öğrencileri tebrik etti.   Eğitimi her zaman öncelikli gündem olarak değerlendiren ve Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi (BİGEP) ile Şanlıurfa eğitiminde yeni bir dönemin başlangıcını sağlayan Vali Hasan Şıldak, YKS Sınavında ilk sıralarda yer alan gençleri tebrik etti.   Vali Şıldak, sosyal medya aracılığıyla yaptığı tebrik paylaşımında “YKS sıralamasında ilk 1.000 öğrenci arasına girerek üstün başarı gösteren sevgili öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Bu yıl önceki yıllardan farklı olarak Şanlıurfa’da daha fazla sayıda öğrencimiz ilk 1.000’in içinde yer aldı.…

GÜNDEM Şanlıurfa 

Vali Hasan Şıldak, Yükseköğretim Giriş Sınavında Şanlıurfa’nın başarı çıtasının yükseldiğini belirterek dereceye giren öğrencileri tebrik etti.

 

Eğitimi her zaman öncelikli gündem olarak değerlendiren ve Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi (BİGEP) ile Şanlıurfa eğitiminde yeni bir dönemin başlangıcını sağlayan Vali Hasan Şıldak, YKS Sınavında ilk sıralarda yer alan gençleri tebrik etti.

 

Vali Şıldak, sosyal medya aracılığıyla yaptığı tebrik paylaşımında “YKS sıralamasında ilk 1.000 öğrenci arasına girerek üstün başarı gösteren sevgili öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Bu yıl önceki yıllardan farklı olarak Şanlıurfa’da daha fazla sayıda öğrencimiz ilk 1.000’in içinde yer aldı. 25 öğrencimiz ilk 1.000’de bulunurken, 64 öğrencimiz ise ilk 3000’e girmeyi başardı. Öğrencilerimizle birlikte bu başarıda büyük katkıları olan değerli öğretmenlerimizi ve velilerimizi de kutluyorum” ifadelerini kullandı.

Önerilen Haberler

Leave a Comment