Yavuzeli’de Yeşile ve Ekolojiye Dair Taahhüt: CHP Belediye Başkan Adayı Bekir Sakar ve Başkan Yardımcısı Rukiye Yılmaz’dan Anlamlı Adım”

Yavuzeli’de Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) belediye başkan adayı Bekir Sakar ve belediye başkan yardımcısı Rukiye Yılmaz, bir araya gelerek ilçenin çeşitli noktalarında fidan dikme etkinliği düzenledi. Vatandaşlarla birlikte fidan dikerek, doğaya ve yeşile verilen önemi vurgulayan Sakar, ekolojiyi ranta ve talana açanlara karşı meraların ve yeşil alanların korunacağını söyledi. Sakar, konuşmasında, “Doğaya ve yeşile dair ne varsa, düşmanca ekolojiyi ranta, talana ve sömürüye açanlara karşı meralarımızı, yeşil alanlarımızı koruyup kollayacağız. Geleceği inşa etmek için filizleri toprağa ananın merhametli bağrına bırakacağız ve Yavuzeli’ne yeni baharlar getireceğiz.” dedi. Başkan Yardımcısı Rukiye Yılmaz…

Aday Bekir sakar Belediye başkan adayı Büyükşehir CHP Cumhuriyet Halk partisi Gaziantep Güneydoğu Hüseyin Bozkurt İlçe Başkanı Rukiye Yılmaz Şanlıurfa SİYASET 

Yavuzeli’de Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) belediye başkan adayı Bekir Sakar ve belediye başkan yardımcısı Rukiye Yılmaz, bir araya gelerek ilçenin çeşitli noktalarında fidan dikme etkinliği düzenledi. Vatandaşlarla birlikte fidan dikerek, doğaya ve yeşile verilen önemi vurgulayan Sakar, ekolojiyi ranta ve talana açanlara karşı meraların ve yeşil alanların korunacağını söyledi.

Sakar, konuşmasında, “Doğaya ve yeşile dair ne varsa, düşmanca ekolojiyi ranta, talana ve sömürüye açanlara karşı meralarımızı, yeşil alanlarımızı koruyup kollayacağız. Geleceği inşa etmek için filizleri toprağa ananın merhametli bağrına bırakacağız ve Yavuzeli’ne yeni baharlar getireceğiz.” dedi.

Başkan Yardımcısı Rukiye Yılmaz ise kadınlara seslenerek, artık Yavuzeli’de bir değişim zamanının geldiğini ve kadının sadece mutfakta değil, çalışma alanında, siyasette ve mecliste daha bütüncül çalışmalar içinde el ele, birlik içinde daha başarılı olunabileceğini belirtti.

Bu anlamlı etkinlik, Yavuzeli’de yeşile ve ekolojiye verilen önemin yanı sıra, kadınların toplumsal yaşamda daha etkin rol alması adına da önemli bir adım olarak değerlendirildi. CHP Belediye Başkan Adayı Bekir Sakar ve Başkan Yardımcısı Rukiye Yılmaz’ın bu adımı, ilçenin daha yaşanabilir bir geleceğe doğru ilerlemesi için umut verici bir işaret olarak yorumlandı.

Kaynak Hüseyin Bozkurt

Önerilen Haberler

Leave a Comment