Kıran Gaziantep te Değişim Rüzgârı Esecek

Gaziantep in tanınmış iş insanı Hüseyin Kıran “CHP den 28.dönem Gaziantep milletvekili aday adayı olmak için adaylık başvurusu yaptı. Yıllardır siyasetin içirişinde yer alan iş insanı Kıran Ankara CHP Genel merkezine giderek adaylık başvurusunda bulundu. Cumhuriyet Partisi Gaziantep 28 Dönem Milletvekili Aday Adayı Hüseyin Kıran, 2023 14 Mayısta zafer Millet ittifakın olacak partimiz için gece gündüz çalışacağız. Her zaman Milletimizin emrinde olacağını söyleyen, Kıran “CHP den 28.dönem milletvekili aday adayı olmak için genel merkezimizde başvurumuzu yaptık. Ailemize, memleketimize ve ülkemize hayırlı  uğurlu olsun” dedi .

GÜNDEM 

Gaziantep in tanınmış iş insanı Hüseyin Kıran “CHP den 28.dönem Gaziantep milletvekili aday adayı olmak için adaylık başvurusu yaptı.
Yıllardır siyasetin içirişinde yer alan iş insanı Kıran Ankara CHP Genel merkezine giderek adaylık başvurusunda bulundu. Cumhuriyet Partisi Gaziantep 28 Dönem Milletvekili Aday Adayı Hüseyin Kıran, 2023 14 Mayısta zafer Millet ittifakın olacak partimiz için gece gündüz çalışacağız. Her zaman Milletimizin emrinde olacağını söyleyen, Kıran “CHP den 28.dönem milletvekili aday adayı olmak için genel merkezimizde başvurumuzu yaptık. Ailemize, memleketimize ve ülkemize hayırlı  uğurlu olsun” dedi

.

Önerilen Haberler

Leave a Comment