BAŞARILI KADIN GİRİŞİMCİ PINAR GÖZEGİR’E YILIN KADIN GİRİŞİMCİSİ ÖDÜLÜ

Mentu Yapım şirketince yapımcı Umut BOLEL’in organizatörlüğünde 17 Şubat 2021 tarihinde Ankara The Green Park Otel’de gerçekleşecek BİZ BİZE MEDYA ÖDÜL TÖRENİNDE başarılı kadın girişimci Pınar GÖZEGİR hem yılın kadın girişimcisi kategorisinde kendi adına hem de yılın en iyi çıkış yapan kozmetik firması PERNVİTAL KOZMETİK adına olmak üzere 2 tane ödül alacak. Bu başarısı ile ödüllere layık görülen başarılı İş İnsanı Pınar GÖZEGİR bu zor zamanlarda girişim yapmak isteyen birçok kadına da umut oldu. PERNVİTAL KOZMETİK gerek ürünlerin kalitesi gerekse hizmet kalitesi ile müşterilerini oldukça memnun ediyor. SEDAT SARIKAYA-KOCAELİ

Bugün EKONOMİ GÜNDEM KÜLTÜR SANAT MAGAZİN YAŞAM 

Mentu Yapım şirketince yapımcı Umut BOLEL’in organizatörlüğünde 17 Şubat 2021 tarihinde Ankara The Green Park Otel’de gerçekleşecek BİZ BİZE MEDYA ÖDÜL TÖRENİNDE başarılı kadın girişimci Pınar GÖZEGİR hem yılın kadın girişimcisi kategorisinde kendi adına hem de yılın en iyi çıkış yapan kozmetik firması PERNVİTAL KOZMETİK adına olmak üzere 2 tane ödül alacak.

Bu başarısı ile ödüllere layık görülen başarılı İş İnsanı Pınar GÖZEGİR bu zor zamanlarda girişim yapmak isteyen birçok kadına da umut oldu.

PERNVİTAL KOZMETİK gerek ürünlerin kalitesi gerekse hizmet kalitesi ile müşterilerini oldukça memnun ediyor.

SEDAT SARIKAYA-KOCAELİ

Önerilen Haberler

Leave a Comment