Birecik Belediye Başkanı Mahmut MİRKELAM, Yeni Atanan Kaymakam Mustafa GÜRBÜZ’ü Ziyaret Etti”

Birecik Belediye Başkanı Mahmut MİRKELAM, yeni atanan Birecik Kaymakamı Mustafa GÜRBÜZ’ü makamında ziyaret etti. Ziyarette, ilçenin gelişimi ve kalkınması üzerine önemli görüşmeler gerçekleştirildi. MİRKELAM, GÜRBÜZ’e hayırlı olsun dileklerini ileterek, iş birliği içinde ilçenin daha da ilerlemesi için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti. Bu buluşma, ilçenin geleceği için umut vadeden bir iş birliği örneği olarak değerlendirildi. Başkan MİRKELAM ve Kaymakam GÜRBÜZ, ilçenin ekonomik, sosyal ve kültürel potansiyellerini değerlendirerek, bu potansiyellerin en etkin şekilde kullanılması için neler yapılabileceği üzerine fikir alışverişinde bulundular. İlçenin sahip olduğu doğal güzellikler, tarihi miras ve kültürel zenginliklerin turizm…

Belediye Başkanı Birecik Güneydoğu Kaymakam Mustafa Gürbüz Şanlıurfa 

Birecik Belediye Başkanı Mahmut MİRKELAM, yeni atanan Birecik Kaymakamı Mustafa GÜRBÜZ’ü makamında ziyaret etti. Ziyarette, ilçenin gelişimi ve kalkınması üzerine önemli görüşmeler gerçekleştirildi.

MİRKELAM, GÜRBÜZ’e hayırlı olsun dileklerini ileterek, iş birliği içinde ilçenin daha da ilerlemesi için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti. Bu buluşma, ilçenin geleceği için umut vadeden bir iş birliği örneği olarak değerlendirildi.

Başkan MİRKELAM ve Kaymakam GÜRBÜZ, ilçenin ekonomik, sosyal ve kültürel potansiyellerini değerlendirerek, bu potansiyellerin en etkin şekilde kullanılması için neler yapılabileceği üzerine fikir

alışverişinde bulundular. İlçenin sahip olduğu doğal güzellikler, tarihi miras ve kültürel zenginliklerin turizm alanında nasıl daha iyi değerlendirilebileceği üzerine yoğun bir şekilde konuştular.

 

Önerilen Haberler

Leave a Comment