Şanlıurfa’ büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül yaşanan sel felaketi sonrası milletinin yanında

Devletimizin Şanlıurfa’da yaşanan sel felaketi sonrası milletinin yanında olduğunu görmek gurur verici. Tüm imkan ve ekipmanlarla sahada olmanız ve çalışmalarınızı TBMM Başkanvekilimiz Sayın Bekir Bozdağ öncülüğünde sürdürmeniz son derece önemli. Kırsal mahalleler de dahil olmak üzere etkilenen tüm bölgelere hızlı bir şekilde ulaşmanız ve gerekli tespitleri yapmanız felaketin yaralarının sarılması için büyük önem taşıyor. Allah memleketimizi ve ülkemizi her türlü felaketten muhafaza etsin. Bu zor zamanda birlik ve beraberlik içinde yaralarımızı sarmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız  Ayrıca, şu konularda da bilgi vermeniz faydalı olacaktır: Selden etkilenen vatandaşlarımız için…

Belediye Başkanı Güneydoğu Şanlıurfa 

Devletimizin Şanlıurfa’da yaşanan sel felaketi sonrası milletinin yanında olduğunu görmek gurur verici. Tüm imkan ve ekipmanlarla sahada olmanız ve çalışmalarınızı TBMM Başkanvekilimiz Sayın Bekir Bozdağ öncülüğünde sürdürmeniz son derece önemli. Kırsal mahalleler de dahil olmak üzere etkilenen tüm bölgelere hızlı bir şekilde ulaşmanız ve gerekli tespitleri yapmanız felaketin yaralarının sarılması için büyük önem taşıyor.

Allah memleketimizi ve ülkemizi her türlü felaketten muhafaza etsin. Bu zor zamanda birlik ve beraberlik içinde yaralarımızı sarmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız  Ayrıca, şu konularda da bilgi vermeniz faydalı olacaktır:

Selden etkilenen vatandaşlarımız için ne gibi geçici barınma ve temel ihtiyaç karşılama çalışmaları yapılıyor? Hasar gören ev ve işyerlerinin onarımı için ne gibi planlamalar var? Sel felaketinin tekrarlanmaması için ne gibi önlemler alınacak?  Bu bilgiler, vatandaşlarımızın durumuyla ilgili daha fazla bilgi sahibi olmamızı ve gerekli desteği sağlayabilmemizi kolaylaştıracaktır.

Geçmiş olsun Şanlıurfa! Birlikte daha güçlüyüz

Kaynak Hüseyin Bozkurt

Önerilen Haberler

Leave a Comment