Birecik depremzedeleri unutmadı depremde hayatını kaybeden vatandaşlar için enkaz alanında anma töreni yapıldı

  Birecik Dem Parti’nin Belediye Eşbaşkan adayları Mehmet Beğit ve Berivan İlkaya Manaz ile Dem Parti ilçe eşbaşkanları Hasan Yıldız ve Teyre Ayalp, 6 Şubat 2023’teki depremde yaşamını yitirenleri anmak için bir araya geldiler. hayatını kaybedenler için Dualar okunup karanfiller bırakılarak bir anma gerçekleşleştirildi kaybettikleri insanları anarak birlik ve dayanışma içinde olduklarını gösterdiler. Bu etkinlik, toplumun bir araya gelerek acıları paylaşma ve gelecekte benzer felaketlerin önlenmesi için birlikte çalışma iradesini ortaya koydu. Kaynak Hüseyin Bozkurt

Aday Birecik Güneydoğu Mehmet beygit Şanlıurfa 

 

Birecik Dem Parti’nin Belediye Eşbaşkan adayları Mehmet Beğit ve Berivan İlkaya Manaz ile Dem Parti ilçe eşbaşkanları Hasan Yıldız ve Teyre Ayalp, 6 Şubat 2023’teki depremde yaşamını yitirenleri anmak için bir araya geldiler.

hayatını kaybedenler için Dualar okunup karanfiller bırakılarak bir anma gerçekleşleştirildi

kaybettikleri insanları anarak birlik ve dayanışma içinde olduklarını gösterdiler. Bu etkinlik, toplumun bir araya gelerek acıları paylaşma ve gelecekte benzer felaketlerin önlenmesi için birlikte çalışma iradesini ortaya koydu.

Kaynak Hüseyin Bozkurt

Önerilen Haberler

Leave a Comment