Birecik İyiye Gidecek Türkiye İyiye Gidecek

GÜCÜMÜZÜ MİLLETİMİZDEN ALIYORUZ, MİLLET İRADESİYLE İNŞALLAH TÜRKİYE İYİYE GİDECEK Yaptığı konuşmada iyi parti millet vekil adayı avukat Mustafa Dirier, Güzel günlere bir adım daha yaklaştıklarını söyledi. Güzel günlere bir adım daha yaklaşıyoruz. Hür ve demokratik bir Türkiye’ye bir adım daha yaklaşıyoruz. Bu mübarek ramazan ayında seçim büromuzu dualarla açılışını gerçekleştireceğiz. İnşallah hayırlı olur. Bu seçim bürosunda demokrasimizin simgesi olan seçim sandığımız var. Gücümüzü milletimizden alıyoruz, millet iradesiyle inşallah Türkiye iyiye gidecek, Şanlıurfa iyiye gidecek Birecik iyiye gidecek” dedi.  

GÜNDEM SİYASET 

GÜCÜMÜZÜ MİLLETİMİZDEN ALIYORUZ, MİLLET İRADESİYLE İNŞALLAH TÜRKİYE İYİYE GİDECEK

Yaptığı konuşmada iyi parti millet vekil adayı avukat Mustafa Dirier, Güzel günlere bir adım daha yaklaştıklarını söyledi.

Güzel günlere bir adım daha yaklaşıyoruz. Hür ve demokratik bir Türkiye’ye bir adım daha yaklaşıyoruz. Bu mübarek ramazan ayında seçim büromuzu dualarla açılışını gerçekleştireceğiz. İnşallah hayırlı olur. Bu seçim bürosunda demokrasimizin simgesi olan seçim sandığımız var. Gücümüzü milletimizden alıyoruz, millet iradesiyle inşallah Türkiye iyiye gidecek, Şanlıurfa iyiye gidecek Birecik iyiye gidecek” dedi.

 

Önerilen Haberler

Leave a Comment