Yeşil Sol Parti Birecik te şeçim Bürosu Açılışı Gerçekleşti

Bu seçim kendileri için çok önemli olduğunu kaydeden HDP vekili Öcalan, “Bir tarafta Nemrudi bir liste, bi tarafta da İbrahimi bir liste var” dedi ve konuşmasına şöyle devam etti: “Bunu biz Urfalıların onayına sunacağız. Listemizin başında değerli eş genel başkanımız Mithat Sancar var. Partisi kapatılma tehdidiyle karşı karşıyadır. Büyük bir kumpasla HDP’ye kapatma davası açtılar. Halkımızın önünü kesmek içi onlarca oyun oynamaya devam ediyorlar. Diğer taraftan adaletle sembolleşmiş, 5 yıldır Urfa’nın adeta kanayan bir yarası haline gelmiş, değerli yol arkadaşımız Ferit Şenyaşar bu listededir. Bu şehre liste başı olarak adalet…

GÜNDEM YAŞAM 

Bu seçim kendileri için çok önemli olduğunu kaydeden HDP vekili Öcalan, “Bir tarafta Nemrudi bir liste, bi tarafta da İbrahimi bir liste var” dedi ve konuşmasına şöyle devam etti:

“Bunu biz Urfalıların onayına sunacağız. Listemizin başında değerli eş genel başkanımız Mithat Sancar var. Partisi kapatılma tehdidiyle karşı karşıyadır. Büyük bir kumpasla HDP’ye kapatma davası açtılar. Halkımızın önünü kesmek içi onlarca oyun oynamaya devam ediyorlar. Diğer taraftan adaletle sembolleşmiş, 5 yıldır Urfa’nın adeta kanayan bir yarası haline gelmiş, değerli yol arkadaşımız Ferit Şenyaşar bu listededir. Bu şehre liste başı olarak adalet bakanını göndermişler. Biz buradan sesleniyoruz, önünüzdeki bu kara defteri kapatmak zorundasınız. Siz Urfa’da adaleti temsiz edemezsiniz. Bu şehirde herkesin gözleri önünde Şenyaşar ailesinin 3 ferdi katledildi. Emine anne 2 yıldır Urfa Adliyesi önünde adalet arıyor”.Siz vatandaşlarımızdan 14 mayısta oylarını ellerini vicdanlarına koyup oylarını kullanmalarını istiyoruz.Hep birlikte başaracağız dedi.

Önerilen Haberler

Leave a Comment