Birecik kaymakamı sayın Ramazan cankanoğlu şehidimizi mezarın başından dualarla andı

“Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır. Toprak, eğer uğrunda ölen varsa vatandır.” Bu anlamlı söz, şehitlerimizin fedakarlıklarını ve vatan sevgisini ne kadar güzel özetliyor. Şehit er Cuma UÇAR’ın şehadet yıl dönümünde, onu saygıyla ve minnetle anıyoruz. Kaymakamımız Sayın Ramazan CANKALOĞLU ve Şanlıurfa Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Sayın Can Kayhan ÖZOK’un şehidimizin ailesini ziyaret etmesi ve anma merasimine katılması çok anlamll bir davranış. Bu vesileyle şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına sabırlar diliyoruz. Şehitlerimiz unutulmaz, vatan sevgileri ve fedakarlıkları sonsuza kadar yaşayacaktır Editör hayat

Birecik Güneydoğu Kaymakam Ramazan cankanoğlu Şanlıurfa Şehit 

“Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır. Toprak, eğer uğrunda ölen varsa vatandır.”

Bu anlamlı söz, şehitlerimizin fedakarlıklarını ve vatan sevgisini ne kadar güzel özetliyor. Şehit er Cuma UÇAR’ın şehadet yıl dönümünde, onu saygıyla ve minnetle anıyoruz.

Kaymakamımız Sayın Ramazan CANKALOĞLU ve Şanlıurfa Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Sayın Can Kayhan ÖZOK’un şehidimizin ailesini ziyaret etmesi ve anma merasimine katılması çok anlamll bir davranış. Bu vesileyle şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına sabırlar diliyoruz.

Şehitlerimiz unutulmaz, vatan sevgileri ve fedakarlıkları sonsuza kadar yaşayacaktır

Editör hayat

Önerilen Haberler

Leave a Comment