BİRECİK TE RAMAZAN DA HALİL İBRAHİM BEREKETİ

BİRECİK TE RAMAZAN DA HALİL İBRAHİM BEREKETİ Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, her yıl düzenlediği Halil İbrahim Sofrası İftar Programı’nı bu yıl da sürdürdü. Birecik belediye sininde destekleriyle 15 Temmuz Meydanında bir araya gelen yüzlerce Birecikli hep birlikte şehitlere dualar okuyarak iftar yaptı.   Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen Halil İbrahim Sofrası etkinliği 15 Temmuz  Meydanında yoğun katılımla gerçekleştirildi.. Programda tüm vatandaşların Ramazan Ayını tebrik ederek konuşmasına başlayan Şanlıurfa büyük şehir belediyesi ilçe sorumlusu Müslüm Dalda, “Ramazan ayı, beraberliğimizin ve birlikteliğimizin örneğini sergilediğimiz en güzel günleri bizlere yaşatır. Birecik ilçemiz…

GÜNDEM YAŞAM 

BİRECİK TE RAMAZAN DA HALİL İBRAHİM BEREKETİ

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, her yıl düzenlediği Halil İbrahim Sofrası İftar Programı’nı bu yıl da sürdürdü. Birecik belediye sininde destekleriyle 15 Temmuz Meydanında bir araya gelen yüzlerce Birecikli hep birlikte şehitlere dualar okuyarak iftar yaptı.

 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen Halil İbrahim Sofrası etkinliği 15 Temmuz  Meydanında yoğun katılımla gerçekleştirildi..

Programda tüm vatandaşların Ramazan Ayını tebrik ederek konuşmasına başlayan Şanlıurfa büyük şehir belediyesi ilçe sorumlusu Müslüm Dalda, “Ramazan ayı, beraberliğimizin ve birlikteliğimizin örneğini sergilediğimiz en güzel günleri bizlere yaşatır. Birecik ilçemiz dede yaşatmaya gayret gösterdiğimiz Halil İbrahim Sofrasında bugün bizlerle birlikte iftar yapan tüm hemşerilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Daha sonra okunan ezanla birlikte yüzlerce vatandaş birlikte iftar yaptı. İftarın ardından yine vatandaşlar Ramazan etkinliğinde hacı vat ve karagöz oyununu izlediler.

Önerilen Haberler

Leave a Comment