Birecik te Yüksek Gelen Fatura Eylemi

Yüksek gelen faturalar yüzünden Cuma namazı sonrası vatandaş ilçe merkezi Mezra mahallesinde bulunan DEDAŞ binası önünde eylem yaptı. Yüksek faturalar yüzünden mağdur duruma düştüklerini belirten vatandaşlar DEDAŞ ın fatura okumalarda oyun yapıyor kullanmadığımız kilovatları faturaya yansıtıyor dedi. ZAMLAR GERİ ALINSIN DEDAŞ binası önünde protesto eylemini sürdüren vatandaşlar , Bu faturaları ödeyecek gücümüz yok. Bizlere gelen fatura asgari ücretin yarısı kadar. Bizler bu zamların geri alınmasını talep etmekteyiz.” dediler EV KİRASI GİBİ PARA ÖDÜYORUZ Saadet partisi eski belediye meclis üyesi Nahsen Çelik vatandaşların  kira yerine elektrik faturası ödüyor diyerek faturaların yüksek…

GÜNDEM YAŞAM 

Yüksek gelen faturalar yüzünden Cuma namazı sonrası vatandaş ilçe merkezi Mezra mahallesinde bulunan DEDAŞ binası önünde eylem yaptı. Yüksek faturalar yüzünden mağdur duruma düştüklerini belirten vatandaşlar DEDAŞ ın fatura okumalarda oyun yapıyor kullanmadığımız kilovatları faturaya yansıtıyor dedi.

ZAMLAR GERİ ALINSIN

DEDAŞ binası önünde protesto eylemini sürdüren vatandaşlar , Bu faturaları ödeyecek gücümüz yok. Bizlere gelen fatura asgari ücretin yarısı kadar. Bizler bu zamların geri alınmasını talep etmekteyiz.” dediler

EV KİRASI GİBİ PARA ÖDÜYORUZ

Saadet partisi eski belediye meclis üyesi Nahsen Çelik vatandaşların  kira yerine elektrik faturası ödüyor diyerek faturaların yüksek geldiğini bu duruma çözüm bulunmasını istedi. Vatandaşlardan Mehmet Dağdelen DEDAŞ ın yaptığı soygundur yetkili kişilerin gelip bize bilgi vermesini istiyoruz bu soyguna kim dur diyecek dedi. DEDAŞ ı protesto yapan grup DEDAŞ binası önünde basın açıklaması yaptıktan sonra olaysız bir şekilde dağıldı.

AYDINLIK TEPKİ GÖSTERDİ

CHP’li milletvekili Aziz Aydınlık destek verdi. CHP Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık, iktidarın milletin aklıyla alay ettiğini belirterek yüksek faturalara tepki gösterdi.

Milletvekili Aydınlık; ‘Biz aylarca yaklaşık bir buçuk yıldır söylüyoruz bu sistemle bu iş olmaz. 35 milyon arazinin güneş enerji sistemine çevirip bu insanları bu dertten kurtaracağız dediğimiz zaman herkes bize yüklendi CHP genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu geldiği zaman vatandaşa çiftçiye beleş (ücretsiz) vereceğiz dediler niye vermeyelim arkadaşlar bunu yapmalıyız. Şimdi bu faturalar karşısında sayın Cumhurbaşkanı sizlerle bizlerle hepimizle dalga geçiyorlar. Geçen hafta bu faturalar geldiği zaman insanların bu sorununu mecliste de Genel başkanımız söyledi bizlerde milletvekilleri de söylüyorlar Türkiye’yi dolaşıp bunu her yerde söylüyoruz ama geçen hafta dedi ki yeni bir uygulamaya geçiyoruz ,nedir bu yeni uygulama.’ dedi.

Önerilen Haberler

Leave a Comment