Birecik’in Kurtuluşunun 104. Yıl Dönümü Dolayısıyla Çelenk Sunma Programı Düzenlendi*

Birecik’in kurtuluşunun 104. yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen çelenk sunma programı, büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi. Birecik Kaymakamı Mustafa Gürbüz ve Belediye Başkanı Mehmet Beğit’in organize ettiği tören, sabah saatlerinde 15 Temmuz Şehitler Parkı meydanında başladı. Törene, çeşitli kurumların temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Program, Birecik Kaymakamı ve Belediye Başkanı tarafından sunulan çelenklerin Atatürk Anıtı’na konulmasıyla başladı. Ardından, katılımcılar Milli Mücadele şehitleri ve gazileri için bir dakikalık saygı duruşunda bulundu. Saygı duruşunun ardından, İstiklal Marşı’nın hep bir ağızdan okunmasıyla birlik ve beraberlik duyguları pekiştirildi. Törenin…

Birecik GÜNDEM 

Birecik’in kurtuluşunun 104. yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen çelenk sunma programı, büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi. Birecik Kaymakamı Mustafa Gürbüz ve Belediye Başkanı Mehmet Beğit’in organize ettiği tören, sabah saatlerinde 15 Temmuz Şehitler Parkı meydanında başladı. Törene, çeşitli kurumların temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Program, Birecik Kaymakamı ve Belediye Başkanı tarafından sunulan çelenklerin Atatürk Anıtı’na konulmasıyla başladı. Ardından, katılımcılar Milli Mücadele şehitleri ve gazileri için bir dakikalık saygı duruşunda bulundu. Saygı duruşunun ardından, İstiklal Marşı’nın hep bir ağızdan okunmasıyla birlik ve beraberlik duyguları pekiştirildi.

Törenin en önemli bölümlerinden biri ise Birecik Belediye Başkanı Mehmet Beğit’in yapmış olduğu konuşmaydı. Başkan Beğit, konuşmasında Birecik’in kurtuluşunun tarihi önemine vurgu yaparak, bu anlamlı günün önemini anlattı ve vatandaşlara teşekkür etti. Ayrıca, milli birlik ve beraberlik mesajları vererek, geleceğe umutla bakmanın önemine değindi.

Program, katılımcıların bir araya gelerek hatıra fotoğrafları çektirmesiyle sona erdi. Birecik halkı, bu özel günü coşku ve gururla kutlayarak, tarihine ve değerlerine sahip çıkmanın mutluluğunu yaşadı.

Kaynak Meral Özkesiciler

Önerilen Haberler

Leave a Comment