BİRECİK’TE DEM PARTİ: KORKMUYORUZ BURADAYIZ

Birecik’te DEM Parti binasına yönelik silahlı saldırıya tepki gösteren DEM Parti Birecik İlçe Eşbaşkanı Hasan Yıldız, “Halk olarak bu ihanetçi, gaspçı, çeteci zihniyete karşı direnişimize mücadelemiz devam ettireceğiz” dedi.   Urfa’nın Birecek ilçesinde Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi’nin (DEM Parti) binasına yapılan silahlı saldırı basın açıklaması ile protesto edildi. Meydan Mahallesi’ndeki Abdulkadir Erdil Caddesi üzerinde bulunan ilçe binası önünde yapılan açıklamaya DEM Parti Belediye Eşbaşkanı Berivan İlkaya Manas, DEM Parti Urfa İl Örgütü temsilcileri ve çok sayıda kişi katıldı.

Birecik DEM PARTİ 

Birecik’te DEM Parti binasına yönelik silahlı saldırıya tepki gösteren DEM Parti Birecik İlçe Eşbaşkanı Hasan Yıldız, “Halk olarak bu ihanetçi, gaspçı, çeteci zihniyete karşı direnişimize mücadelemiz devam ettireceğiz” dedi.

 

Urfa’nın Birecek ilçesinde Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi’nin (DEM Parti) binasına yapılan silahlı saldırı basın açıklaması ile protesto edildi. Meydan Mahallesi’ndeki Abdulkadir Erdil Caddesi üzerinde bulunan ilçe binası önünde yapılan açıklamaya DEM Parti Belediye Eşbaşkanı Berivan İlkaya Manas, DEM Parti Urfa İl Örgütü temsilcileri ve çok sayıda kişi katıldı.

Önerilen Haberler

Leave a Comment