Birecik’te Temizlik Seferberliği: Başkan Mehmet Beğitin’in Talimatıyla Fıstık Halinde Temizlik Başladı

Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinde, çiftçilerin önemli gelir kaynaklarından biri olan fıstık toplama sezonunun başlamasıyla birlikte Karşıyaka’da bulunan fıstık halinde temizlik seferberliği başlatıldı. Belediye Başkanı Mehmet Beğitin’in talimatıyla, belediye temizlik işleri personeli fıstık halinde yoğun bir çalışma içerisine girdi. Sabahın erken saatlerinden itibaren başlatılan temizlik çalışmaları, halin daha düzenli ve hijyenik bir ortamda hizmet vermesi amacıyla yapıldı. Çalışmalar, çiftçiler ve tüccarlar tarafından da olumlu karşılandı. Başkan Beğitin, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Fıstık halimiz, ilçemiz için büyük bir öneme sahip. Burada hem çiftçilerimiz hem de tüccarlarımız faaliyet gösteriyor. Halimizin daha temiz ve sağlıklı…

Belediye Belediye Başkanı Birecik GÜNDEM 

Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinde, çiftçilerin önemli gelir kaynaklarından biri olan fıstık toplama sezonunun başlamasıyla birlikte Karşıyaka’da bulunan fıstık halinde temizlik seferberliği başlatıldı. Belediye Başkanı Mehmet Beğitin’in talimatıyla, belediye temizlik işleri personeli fıstık halinde yoğun bir çalışma içerisine girdi.

Sabahın erken saatlerinden itibaren başlatılan temizlik çalışmaları, halin daha düzenli ve hijyenik bir ortamda hizmet vermesi amacıyla yapıldı. Çalışmalar, çiftçiler ve tüccarlar tarafından da olumlu karşılandı.

Başkan Beğitin, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Fıstık halimiz, ilçemiz için büyük bir öneme sahip. Burada hem çiftçilerimiz hem de tüccarlarımız faaliyet gösteriyor. Halimizin daha temiz ve sağlıklı bir ortamda hizmet vermesi için temizlik çalışmalarımıza hız verdik. Temizlik seferberliğimiz, sezon boyunca aralıksız devam edecek” dedi.

Halde çalışan esnaf ve çiftçiler, Belediye Başkanı Beğitin’e teşekkür ederek, bu tür çalışmaların devam etmesini dilediklerini ifade ettiler. Fıstık halindeki temizlik çalışmaları sayesinde, ürünlerin daha hijyenik koşullarda işlem görmesi ve saklanması sağlanarak, hem üreticilerin hem de tüketicilerin sağlığı korunmuş olacak.

Başkan Beğitin’in öncülüğünde başlatılan temizlik seferberliği, Birecik halkının ve esnafının takdirini toplarken, ilçede örnek bir uygulama olarak dikkat çekiyor.

Önerilen Haberler

Leave a Comment