GAZZE’DE ÖLDÜRÜLEN FİLİSTİNLİLERİN SAYISI 26 BİNİ GEÇTİ

Gazze’de bulunan Hamas’a bağlı Sağlık Bakanlığı, İsrail ordusunun Gazze Şeridine 7 Ekim 2023’ten bu yana düzenlediği saldırılarda öldürülen Filistinlilerin sayısı 26 bin 83’e yükseldiğini duyurdu. Bakanlık tarafından yapılan yazılı açıklamada, İsrail ordusunun son 24 saatte Gazze’deki Filistinlilerin evlerine yönelik 19 saldırı yaptığı belirtildi. İsrail saldırılarında son 24 saatte 183 kişi daha öldürüldüğü ve böylece hayatını kaybedenlerin sayısını 26 bin 83’e çıktığı, yaralı sayısının da 64 bin 487 olduğu açıklandı. Saldırılar sonucu oluşan yıkımdan dolayı çok sayıda kişinin hala enkaz altında olduğu, sivil savunma ve acil sağlık ekiplerinin bu kişilere ulaşmakta…

GÜNDEM YAŞAM 

Gazze’de bulunan Hamas’a bağlı Sağlık Bakanlığı, İsrail ordusunun Gazze Şeridine 7 Ekim 2023’ten bu yana düzenlediği saldırılarda öldürülen Filistinlilerin sayısı 26 bin 83’e yükseldiğini duyurdu.

Bakanlık tarafından yapılan yazılı açıklamada, İsrail ordusunun son 24 saatte Gazze’deki Filistinlilerin evlerine yönelik 19 saldırı yaptığı belirtildi.

İsrail saldırılarında son 24 saatte 183 kişi daha öldürüldüğü ve böylece hayatını kaybedenlerin sayısını 26 bin 83’e çıktığı, yaralı sayısının da 64 bin 487 olduğu açıklandı.

Saldırılar sonucu oluşan yıkımdan dolayı çok sayıda kişinin hala enkaz altında olduğu, sivil savunma ve acil sağlık ekiplerinin bu kişilere ulaşmakta zorluk çektiği belirtiliyor.

Kaynak: Ajans Bizim

Önerilen Haberler

Leave a Comment