Gülpınar istifa etti!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar, Türkiye Belediyeler Birliği Encümenliğinden istifa etti. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar, Türkiye Belediyeler Birliği Encümenliğindeki görevinden istifa etti.   Gülpınar’ın bu ani kararı, yerel yönetim çevrelerinde şaşkınlıkla karşılanırken, istifanın gerekçesi hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmadı.   Başkan Gülpınar, Türkiye genelinde belediyeler arasındaki iş birliğini güçlendirmek amacıyla önemli rol üstlenen Türkiye Belediyeler Birliği’nde encümen üyesi olarak görev yapıyordu.   İstifasının ardından, yerine kimin atanacağı ve bu kararın yerel yönetim politikalarına nasıl yansıyacağı merak konusu oldu.

Belediye personeli Büyükşehir GÜNDEM Güneydoğu Şanlıurfa SİYASET YAŞAM 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar, Türkiye Belediyeler Birliği Encümenliğinden istifa etti.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar, Türkiye Belediyeler Birliği Encümenliğindeki görevinden istifa etti.

 

Gülpınar’ın bu ani kararı, yerel yönetim çevrelerinde şaşkınlıkla karşılanırken, istifanın gerekçesi hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

 

Başkan Gülpınar, Türkiye genelinde belediyeler arasındaki iş birliğini güçlendirmek amacıyla önemli rol üstlenen Türkiye Belediyeler Birliği’nde encümen üyesi olarak görev yapıyordu.

 

İstifasının ardından, yerine kimin atanacağı ve bu kararın yerel yönetim politikalarına nasıl yansıyacağı merak konusu oldu.

Önerilen Haberler

Leave a Comment