İzmir’de kıraathanede silahlı çatışma: 5 kişi öldü, 2 yaralı var

İzmir’in Menderes ilçesindeki bir kıraathanede aralarında alacak verecek meselesi yüzünden husumet bulunan iki grup arasında silahlı çatışma çıktı. Olayda 5 kişi hayatını kaybederken, 2 kişi de yaralandı. Aralarında alacak verecek meselesi yüzünden husumet bulunan iki grup konuşmak için ilçedeki kıraathanede bir araya geldi. İki grup arasında çıkan tartışmanın silahlı kavgaya dönüşmesi üzerine kahvehanede silahlı çatışma çıktı. 5 ÖLÜ, 2 YARALI İki tarafın da silah kullandığı kavgada ilk belirlemelere göre 7 kişinin tabancayla vurulduğu öğrenildi. Olayda 5 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

GÜNDEM 

İzmir’in Menderes ilçesindeki bir kıraathanede aralarında alacak verecek meselesi yüzünden husumet bulunan iki grup arasında silahlı çatışma çıktı. Olayda 5 kişi hayatını kaybederken, 2 kişi de yaralandı.

Aralarında alacak verecek meselesi yüzünden husumet bulunan iki grup konuşmak için ilçedeki kıraathanede bir araya geldi. İki grup arasında çıkan tartışmanın silahlı kavgaya dönüşmesi üzerine kahvehanede silahlı çatışma çıktı.

5 ÖLÜ, 2 YARALI
İki tarafın da silah kullandığı kavgada ilk belirlemelere göre 7 kişinin tabancayla vurulduğu öğrenildi. Olayda 5 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

Önerilen Haberler

Leave a Comment