KIRSAL KALKINMA İÇİN 38 PROJEYE 52 MİLYON LİRA HİBE VERİLECEK

Tarım ve Orman Bakanı Pakdemirli, “Kırsal Kalkınma Programı kapsamında verilen hibe sayesinde kırsal alanlara 125 milyon liralık yatırım kazandırılacak.” dedi. Kalkınma ve Proje Danışmanlık Ajansı, özel sektör, sivil toplum kuruluşları, kamu kurum ve kuruluşları ile yerel yönetimlerin Projelerini Hazırlama, danışmanlık ve eğitim hizmetleri vermek üzere AB Proje ve yatırım uzmanları tarafından kurulmuş bir iş Kurma ve geliştirme platformudur. Firmamız, kuruluşundan bu yana yerel, bölgesel ve ulusal düzeyde gerçekleştirmiş olduğu başarılı işler neticesinde ülke ekonomisine katkılar sağlamıştır. ♦ Hedefleriniz başarınızı belirler. ♦ Hedeflerinizi gerçekleştirmenize yönelik uzman desteği sağlıyoruz. ♦ Siz güvenle…

GÜNDEM 

Tarım ve Orman Bakanı Pakdemirli, “Kırsal Kalkınma Programı kapsamında verilen hibe sayesinde kırsal alanlara 125 milyon liralık yatırım kazandırılacak.” dedi.

Kalkınma ve Proje Danışmanlık Ajansı, özel sektör, sivil toplum kuruluşları, kamu kurum ve kuruluşları ile yerel yönetimlerin Projelerini Hazırlama, danışmanlık ve eğitim hizmetleri vermek üzere AB Proje ve yatırım uzmanları tarafından kurulmuş bir iş Kurma ve geliştirme platformudur. Firmamız, kuruluşundan bu yana yerel, bölgesel ve ulusal düzeyde gerçekleştirmiş olduğu başarılı işler neticesinde ülke ekonomisine katkılar sağlamıştır.

♦ Hedefleriniz başarınızı belirler.
♦ Hedeflerinizi gerçekleştirmenize yönelik uzman desteği sağlıyoruz.
♦ Siz güvenle işinize devam ederken işinizle ilgili yasal prosedürleri sizin adınıza biz üstleniyoruz

Önerilen Haberler

Leave a Comment