KONYA MEVLANA PALACE OTEL YÖNETİM KURULU BAŞKANI AHMET PAMUK, MEVLANA ŞEHRİ HUZUR ŞEHRİ KARDEŞLİK ŞEHRİDİR

Konya Ticaret Odası 62 Meslek Komite Başkanı, Konya Oteller Grubu Başkanı ve Konya Mevlana Palace Otel Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Pamuk, Konya Mevlana Palace Otel ve Çalışmaları Hakkında Açıklamalarda bulundu. Başkan Pamuk, Konya şehrinde konuma sahip aile Konya Mevlana Palace Otel Konya havalimanından 15 km mesafede bulunmaktadır. Kırk oda 100 yatak kapasitededir. 1974 yılından beri otel camiasında yer alıyoruz. Konya Şehir Merkezi semtinde yer alan otelimiz, Hoca Hasan Camii’a da çok yakındır. Konuklar 20 dakika mesafesinde bulunan Akyurt’a ve Amber Reis Cami’a kolayca ulaşabilirsiniz. Tüm odalarda kaldığınız sürece kullanabileceğiniz minibar,…

Bugün EKONOMİ GÜNDEM KÜLTÜR SANAT YAŞAM 

Konya Ticaret Odası 62 Meslek Komite Başkanı, Konya Oteller Grubu Başkanı ve Konya Mevlana Palace Otel Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Pamuk, Konya Mevlana Palace Otel ve Çalışmaları Hakkında Açıklamalarda bulundu.

Başkan Pamuk, Konya şehrinde konuma sahip aile Konya Mevlana Palace Otel Konya havalimanından 15 km mesafede bulunmaktadır. Kırk oda 100 yatak kapasitededir. 1974 yılından beri otel camiasında yer alıyoruz.

Konya Şehir Merkezi semtinde yer alan otelimiz, Hoca Hasan Camii’a da çok yakındır. Konuklar 20 dakika mesafesinde bulunan Akyurt’a ve Amber Reis Cami’a kolayca ulaşabilirsiniz.

Tüm odalarda kaldığınız sürece kullanabileceğiniz minibar, kablolu televizyon, dolap sunulur. Odalar şehir manzaralıdır. Tüm banyolarda duş, saç kurutma makinesi, kurutucu bulunur.

Güler yüzlü personellerimiz ile siz değerli misafirlere hizmet etmek için Konya Mevlana Palace Otel Konya` daki tek konaklayacağız adrestir.

Başkan Pamuk, Babadan oğula 1960’lı yıllardan beri turizm sektöründe yer alan alıp hizmet vermekteyiz.

Başkan Pamuk, Yaklaşık 1 yıldır pandemi den dolayı ekonomik sıkıntılardan ticari sıkıntılardan bahsedip tabii ülke ekonomisine katkı için işletmelerin hala faal şekilde açık hijyenik bir ortamda sürdürmekteyiz. Ülkemize katma değer sağlayıp istihdam sağlamaktayız yaklaşık 40 yıldır 45 yıldır turizm sektöründe İlimize ve ülkemize hizmet etmekteyiz. Bizim işimiz gücümüz ilimize ve ülkemize hizmet etmek olduğunu ifade eden Başkan Pamuk. Gez Dünyayı Gör Konya ilimizi diyoruz mutlaka Dünya da yaşıyorsanız Mutlaka Konya ilimizi görmeye bekliyoruz dedi. Konya ilimizin Turizm de en iyi yere getirmek için ise projelerimiz devam etmekte olduğunu Konya şehrimiz Mevlana şehri huzur şehri kardeşlik şehridir dedi.

ABDULLAH YİĞİT- ATİLLA ARIKANOĞLU-KONYA –Özel Haber

Açıklama yok.

Açıklama yok.

Açıklama yok.

Açıklama yok.

Açıklama yok.

Açıklama yok.

Açıklama yok.

Açıklama yok.

Önerilen Haberler

Leave a Comment