DEM PARTİ Birecik’teki konteyner kentte yaşayan depremzede aileleri ziyaret etti.

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM PARTİ), Birecik’teki konteyner kentte yaşayan depremzede aileleri ziyaret etti. Belediye Eşbaşkan adayları Mehmet Begit ve Berivan İlkaya Manaz ile birlikte İlçe Eşbaşkanları Hasan Yıldız ve Teyre Ayalp, depremzede ailelerin yaşadığı zorlukları yerinde görmek ve destek olmak amacıyla ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaret sırasında depremzede aileler, geçen 1 yıla rağmen hala temel ihtiyaçlarının (gıda, kıyafet, hijyen malzemesi) karşılanmasında büyük sıkıntı çektiklerini belirttiler.   Depremin ardından yaşadıkları mağduriyetin devam ettiğini ifade eden aileler, geçici barınma alanlarında yaşam mücadelesi verdiklerini ve temel ihtiyaçların karşılanmasında yetersiz kaldıklarını dile getirdiler. DEM…

Aday Belediye Başkanı Deprem Güneydoğu Mehmet beygit Şanlıurfa 

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM PARTİ), Birecik’teki konteyner kentte yaşayan depremzede aileleri ziyaret etti. Belediye Eşbaşkan adayları Mehmet Begit ve Berivan İlkaya Manaz ile birlikte İlçe Eşbaşkanları Hasan Yıldız ve Teyre Ayalp, depremzede ailelerin yaşadığı zorlukları yerinde görmek ve destek olmak amacıyla ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaret sırasında depremzede aileler, geçen 1 yıla rağmen hala temel ihtiyaçlarının (gıda, kıyafet, hijyen malzemesi) karşılanmasında büyük sıkıntı çektiklerini belirttiler.

 

Depremin ardından yaşadıkları mağduriyetin devam ettiğini ifade eden aileler, geçici barınma alanlarında yaşam mücadelesi verdiklerini ve temel ihtiyaçların karşılanmasında yetersiz kaldıklarını dile getirdiler. DEM PARTİ yetkilileri ise bu ziyaret vesilesiyle depremzedelerin yaşadığı sıkıntıları bir kez daha gözler önüne sererek, acil çözümler üretme ve yardım sağlama sözü verdiler.

Ayrıca, DEM PARTİ yetkilileri, depremzedelerle yapılan görüşmelerde, yerel yönetimlerin deprem sonrası süreçte daha etkin ve hızlı bir şekilde hareket etmeleri gerektiği üzerinde durdular. Toplumun mağduriyetlerinin giderilmesi için acil adımlar atılması gerektiğini vurgulayan yetkililer, depremzede ailelerin her zaman yanlarında olacaklarını ve ihtiyaç duydukları yardımı sağlamak için çaba göstereceklerini ifade ettiler.

 

DEM PARTİ’nin depremzedelere yönelik bu duyarlı ziyareti, yerel yönetimlerin toplumun ihtiyaçlarına duyarlılık gösterme ve etkin çözümler üretme konusundaki önemini bir kez daha ortaya koydu. Ayrıca, deprem sonrası süreçte yaşanan zorlukların hala devam ettiği gerçeği üzerinde dikkat çekerek, toplumun desteğiyle birlikte sorunların üstesinden gelinmesi gerektiği mesajı verildi.

Kaynak Hüseyin Bozkurt

Önerilen Haberler

Leave a Comment