Şanlıurfa milletvekili Mehmet Faruk Pınarbaşı mahalle ziyaretlerine devam ediyor

“Ak Parti Milletvekili Pınarbaşı, Hocaşerif Mahallesi’nde Mahalle Halkıyla Buluştu: İhtiyaçları Dikkate Alarak Çözüm Odaklı Yaklaşım Sergiledi” Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Avukat Mehmet Faruk Pınarbaşı, Hocaşerif Mahallesi Muhtarı ile bir araya gelerek mahalle sakinlerinin ihtiyaçlarını ve sorunlarını dinledi. Pınarbaşı, gerçekleştirdiği taziye ziyaretleri ve mahalledeki vatandaşlarla yapılan görüşmelerde, mahalle için yapılacak çalışmaları ele aldı. Mahalle sakinlerinin eksikliklerini ve taleplerini dinleyerek, çözüm odaklı yaklaşımlarını ortaya koydu. Pınarbaşı’nın, vatandaşların taleplerini dikkate alarak, mahalle için yapılacak projeleri ve iyileştirmeleri planladığı belirtildi. Ak Parti milletvekili Pınarbaşı’nın, Hocaşerif Mahallesi Muhtarı ile gerçekleştirdiği görüşmelerin mahalle halkı tarafından olumlu…

Birecik Güneydoğu Mehmet Faruk Pınarbaşı Milletvekili 

“Ak Parti Milletvekili Pınarbaşı, Hocaşerif Mahallesi’nde Mahalle Halkıyla Buluştu: İhtiyaçları Dikkate Alarak Çözüm Odaklı Yaklaşım Sergiledi”

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Avukat Mehmet Faruk Pınarbaşı, Hocaşerif Mahallesi Muhtarı ile bir araya gelerek mahalle sakinlerinin ihtiyaçlarını ve sorunlarını dinledi. Pınarbaşı, gerçekleştirdiği taziye ziyaretleri ve mahalledeki vatandaşlarla yapılan görüşmelerde, mahalle için yapılacak çalışmaları ele aldı.

Mahalle sakinlerinin eksikliklerini ve taleplerini dinleyerek, çözüm odaklı yaklaşımlarını ortaya koydu. Pınarbaşı’nın, vatandaşların taleplerini dikkate alarak, mahalle için yapılacak projeleri ve iyileştirmeleri planladığı belirtildi.

Ak Parti milletvekili Pınarbaşı’nın, Hocaşerif Mahallesi Muhtarı ile gerçekleştirdiği görüşmelerin mahalle halkı tarafından olumlu karşılandığı ve güven verdiği ifade edildi. Pınarbaşı’nın, mahalle sakinlerinin taleplerini dikkate alarak, daha yaşanabilir bir çevre oluşturmak adına çalışmalarını sürdüreceği vurgulandi.

Kaynak Hüseyin Bozkurt

Önerilen Haberler

Leave a Comment