ŞANLIURFA’DA KATLİAM GİBİ KAZA! 1 ÖLÜ 11 YARALI

Şanlıurfa’nın Birecik İlçesinde katliam gibi kaza! Arat Dağı çıkışında meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybederken 11 kişi de yaralandı. Dün gece saat 21 civarlarında da Arat dağı mevkisinde meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybederken 11 kişi yaralandı.Edilinlen bilgiye göre 63 AFJ 933 plakalı transit marka araç ile 10 AZ 344 plakalı ticari aracın çarpışması sonucu 45 yaşlarında Ülkü Eroğlu hayatını kaybederken 11 kişi yaralandı.Yaralilar olay yerinegelen ambulansla Birecik devlet hastanesine kaldırıldı.Jandarma tarafindan Olayla ilgili araştırma başlatıldı.

GÜNDEM 

Şanlıurfa’nın Birecik İlçesinde katliam gibi kaza! Arat Dağı çıkışında meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybederken 11 kişi de yaralandı.

Dün gece saat 21 civarlarında da Arat dağı mevkisinde meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybederken 11 kişi yaralandı.Edilinlen bilgiye göre 63 AFJ 933 plakalı transit marka araç ile 10 AZ 344 plakalı ticari aracın çarpışması sonucu 45 yaşlarında Ülkü Eroğlu hayatını kaybederken 11 kişi yaralandı.Yaralilar olay yerinegelen ambulansla Birecik devlet hastanesine kaldırıldı.Jandarma tarafindan Olayla ilgili araştırma başlatıldı.

Önerilen Haberler

Leave a Comment