Sedat Sarıkaya’ya “En İyi Online Röportaj Yazarı” ödülü!

ABDULLAH YİĞİT-İSTANBUL Avrupa’da yayımlanan Almanya çıkışlı dergimiz ‘Avrupalı Bayan Dergisi’nin röportaj yazarlarından Sedat Sarıkaya, ülkemizi başarıyla temsil ederek yılın en prestijli ödüllerinden birine sahip olmaya hak kazandı. 2020 yılında birbirinden ünlü sanatçılar ve gündemin en öne çıkan isimleriyle online röportajlar gerçekleştirerek magazin gündemini değiştiren Gebzeli gazeteci yazar Sedat Sarıkaya, ‘En İyi Online Röportaj Yazarı’ ödülüne layık görüldü. 16 Şubat Salı günü Crazy Production organizatörlüğünde Hülya Yanıkdağ ve Hevin Cümsen tarafından gerçekleştirilecek geceye Ivana Sert, Hande Yener, Oktay Kaynarca, Tamer Karadağlı, Yonca Evcimik, Umut Akyürek gibi isimler katılırken, Sarıkaya, “İşimi her…

Bugün EĞİTİM EKONOMİ GÜNDEM KÜLTÜR SANAT MAGAZİN YAŞAM 

ABDULLAH YİĞİT-İSTANBUL
Avrupa’da yayımlanan Almanya çıkışlı dergimiz ‘Avrupalı Bayan Dergisi’nin röportaj yazarlarından Sedat Sarıkaya, ülkemizi başarıyla temsil ederek yılın en prestijli ödüllerinden birine sahip olmaya hak kazandı. 2020 yılında birbirinden ünlü sanatçılar ve gündemin en öne çıkan isimleriyle online röportajlar gerçekleştirerek magazin gündemini değiştiren Gebzeli gazeteci yazar Sedat Sarıkaya, ‘En İyi Online Röportaj Yazarı’ ödülüne layık görüldü.

16 Şubat Salı günü Crazy Production organizatörlüğünde Hülya Yanıkdağ ve Hevin Cümsen tarafından gerçekleştirilecek geceye Ivana Sert, Hande Yener, Oktay Kaynarca, Tamer Karadağlı, Yonca Evcimik, Umut Akyürek gibi isimler katılırken, Sarıkaya, “İşimi her zaman ciddiye alan biriydim. Hedefim ödül almak değil, birbirinden değerli sanatçı ve okurlarımıza, çalıştığım tüm kurumlara ve camiaya billgi verirken keyifli dakikalar yaşatmak suretiyle ödül vermekti.

İş disiplinini her zaman önde tutmuş biri olarak beni bu ödüle layık gören okurlarıma, takipçilerime ve özellikle de bu gecenin mimarı Crazy Prodüksüyon adına sayın Hülya Yanıkdağ ve Hevin Cümsen’e teşekkürü bir borç bilirim.” şeklinde konuştu. Uzun yıllar gazetecilik ve dergi sektöründe röportaj yazarlığı yapan Sarıkaya, 2020 yılındaki yükselişini 2021 yılında alacağı bu ödülle taçlandırıyor.

Önerilen Haberler

Leave a Comment