Şehir Buluşmaları Kapsamında Birecik’e Anlamlı Ziyaret

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yoğun yurt içi ve yurt dışı programları devam ederken, AK Parti teşkilatları da “Şehir Buluşmaları” adı altında saha çalışmalarına yeniden hız kazandırıyor. Bu kapsamda, 64., 65. ve 66. Hükümetler Avrupa Birliği Bakan Yardımcısı ve Gaziantep Milletvekili Ali Şahin, Birecik ilçesine anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi. İlk olarak AK Parti Birecik İlçe Başkanlığı’nı ziyaret eden Şahin, burada parti üyeleriyle bir araya gelerek bölgenin sorunları ve yapılacak çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundu. Ardından yanındaki heyetle birlikte Birecik ilçesinde bulunan şehit ailesini ziyaret etti.. Ziyaretin…

Belediye Belediye Başkanı Birecik Gaziantep GÜNDEM Güneydoğu İlçe Başkanı KÜLTÜR SANAT Mehmet beygit Milletvekili Şanlıurfa SİYASET YAŞAM 

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yoğun yurt içi ve yurt dışı programları devam ederken, AK Parti teşkilatları da “Şehir Buluşmaları” adı altında saha çalışmalarına yeniden hız kazandırıyor. Bu kapsamda, 64., 65. ve 66. Hükümetler Avrupa Birliği Bakan Yardımcısı ve Gaziantep Milletvekili Ali Şahin, Birecik ilçesine anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi.

İlk olarak AK Parti Birecik İlçe Başkanlığı’nı ziyaret eden Şahin, burada parti üyeleriyle bir araya gelerek bölgenin sorunları ve yapılacak çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundu. Ardından yanındaki heyetle birlikte Birecik ilçesinde bulunan şehit ailesini ziyaret etti.. Ziyaretin son durağında Birecik Kaymakamlığı’na geçen Şahin, Kaymakam Mustafa Gürbüz’ü makamında ziyaret etti.

Bu ziyaret sırasında Ali Şahin’e AK Parti Birecik İlçe Başkanı Halil Yavuz, Birecik Belediye Başkanı Mehmet Beğit, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Şenol Türk Yılmaz ve Kadin Kollari Başkani ilçe teşkilatı eşlik etti.

Birecik’te gerçekleşen bu buluşmalar, halkla doğrudan temasın sağlandığı, ilçenin ihtiyaçlarının yerinde tespit edildiği verimli bir ziyaret olarak öne çıktı.

Önerilen Haberler

Leave a Comment