TÜSİKON `dan Makedonya `da yaşayan Türklere kütüphane desteği

Türkiye Üreticiler Sanayiciler ve İş adamları Konfederasyonu TÜSİKON genel merkezinden yapılan açıklamada , Makedonya da yaşayan Türklerin kütüphane istiyoruz talebine genel başkanımız Orhan Beşiktepe nin olumlu cevap vermesi ile Makedonya nın Vadovic şehrine kütüphane yapılmasına karar verildi denildi. Başkan Beşiktepe yaptığı açıklamada, binlerce kilometre uzaklarda yaşayan Türklerin ihtiyacı olan kütüphanenin Tüsikon yönetimi ve üye iş adamlarının desteği ile 26 Şubat 2021 cuma günü inşaatına başlayıp kısa sürede kütüphanenin tamamlanarak kullanıma açılacağını ifade etti. Açılışına bizzat kendisinin de katılacağını söyleyen Beşiktepe bu güzel yatırımın Makedonya da yaşayan kardeşlerimize şimdiden hayırlı olsun…

Bugün EĞİTİM EKONOMİ GÜNDEM KÜLTÜR SANAT YAŞAM 

Türkiye Üreticiler Sanayiciler ve İş adamları Konfederasyonu TÜSİKON genel merkezinden yapılan açıklamada , Makedonya da yaşayan Türklerin kütüphane istiyoruz talebine genel başkanımız Orhan Beşiktepe nin olumlu cevap vermesi ile Makedonya nın Vadovic şehrine kütüphane yapılmasına karar verildi denildi.

Başkan Beşiktepe yaptığı açıklamada, binlerce kilometre uzaklarda yaşayan Türklerin ihtiyacı olan kütüphanenin Tüsikon yönetimi ve üye iş adamlarının desteği ile 26 Şubat 2021 cuma günü inşaatına başlayıp kısa sürede kütüphanenin tamamlanarak kullanıma açılacağını ifade etti. Açılışına bizzat kendisinin de katılacağını söyleyen Beşiktepe bu güzel yatırımın Makedonya da yaşayan kardeşlerimize şimdiden hayırlı olsun dedi. Makedonya çalışma ve sosyal politikalar bakan yardımcısı Enver Hüseyin de projeyi bizzat takipçisi olacağını ve bu yatırımdan dolayı Başkan Beşiktepe nezdinde tüm TÜSİKON fertlerine teşekkürlerini bildirdi.

Başkan Beşiktepe , bu tür sosyal sorumluluk projelerinin bir çok ülkede soydaşlarımızın hizmetine yapılacağını sözlerine ekledi.

ABDULLAH YİĞİT-MEKODONYA

Önerilen Haberler

Leave a Comment