TÜSİKON, İDLİB `İ ZİYARET EDEREK. GIDA YARDIMINDA BULUNDU

ABDULLAH YİĞİT-SURİYE –ÖZEL HABER Türkiye Üretici ve Sanayici İş Adamları Konfederasyonu TÜSİKON Başkanı Orhan BEŞİKTEPE, TÜSİKON Olarak Suriye İDLİB şehrine giden Ekiplerinin yapmış olduğu Gıda yardımı hakkında Usta Gazeteci Abdullah Yiğit `e Açıklamalarda bulundu. BAŞKAN BEŞİKTEPE, TÜSİKON Olarak nerde bir mazlum Müslüm kardeşimiz varsa Tüsikon olarak orda oluyoruz onlara elimizden gelene kadar yardım etmek için teşkilatlarımız ile beraber onların sesi ve kulağı olmak için çalışmalarımız devam ediyor. Bugün, Değerli dava arkadaşlarım. Hepinize hayırlı huzurlu hafta sonları diliyorum. Tüsikon Teşkilatı olarak gara da şehit 13 vatandaşımız için hatim okutup ve hayırlarına…

Bugün EĞİTİM EKONOMİ GÜNDEM KÜLTÜR SANAT YAŞAM 

ABDULLAH YİĞİT-SURİYE –ÖZEL HABER

Türkiye Üretici ve Sanayici İş Adamları Konfederasyonu TÜSİKON Başkanı Orhan BEŞİKTEPE, TÜSİKON Olarak Suriye İDLİB şehrine giden Ekiplerinin yapmış olduğu Gıda yardımı hakkında Usta Gazeteci Abdullah Yiğit `e Açıklamalarda bulundu.

BAŞKAN BEŞİKTEPE, TÜSİKON Olarak nerde bir mazlum Müslüm kardeşimiz varsa Tüsikon olarak orda oluyoruz onlara elimizden gelene kadar yardım etmek için teşkilatlarımız ile beraber onların sesi ve kulağı olmak için çalışmalarımız devam ediyor.

Bugün, Değerli dava arkadaşlarım. Hepinize hayırlı huzurlu hafta sonları diliyorum. Tüsikon Teşkilatı olarak gara da şehit 13 vatandaşımız için hatim okutup ve hayırlarına vesile olmak için yetimlere gıda yardımı yapmak istedik. Dün yola çıkan ekibimiz bugün sabah Suriye idlibe ulaşarak hem vatandaşa hem de idlib de bulunan yetimler kampına gıda yardımında bulundular. Öğle yemeğini kampta yiyen ekibimiz akabinde hatim duası nı yaptılar. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun.

İDLİB `te bulunan Tüsikon ekibimiz İdlib ` den Tüsikon ` un tüm fertlerine yüzlerce dua ve selam gönderdiler. Umarım gönlümüze temas edecektir.

Bizde Tüsikon olarak mazlumların sesi olmak için Yurt içinde ve Yurt dışında çalışmalarımız devam edecektir yetim, öksüz ve fakir ailelere yardımlarımız devam edecektir. Dedi

Önerilen Haberler

Leave a Comment