+1 Fest’te sahne sırası Ceza ve Adamlar’da

Altı hafta boyunca Cuma ve Cumartesi akşamları müzikseverlere sevdikleri sanatçıları ücretsiz olarak dinleme imkanı sunan ve ilk haftayı geride bırakan +1 FEST sahnesinde bu hafta Ceza ve Adamlar sevenleriyle buluşacak. @artibir Instagram hesabı üzerinden yayınlanan ve çok sevilen isimleri evlerimize konuk eden konser serisi “+1 FEST”, Şubat ve Mart ayı boyunca 6 hafta sonu gerçekleştireceği konserlerle evdeki müzik keyfine +1 olmaya devam ediyor. İlk hafta Cem Adrian ve Göksel’i ağırlayan +1 FEST sahnesinin bu Cuma akşamki konuğu rap dünyasının en sevilen isimlerinden Ceza olacak. Özlenen sahne performansıyla müzikseverlere benzersiz bir akşam yaşatacak…

Bugün MAGAZİN 

Altı hafta boyunca Cuma ve Cumartesi akşamları müzikseverlere sevdikleri sanatçıları ücretsiz olarak dinleme imkanı sunan ve ilk haftayı geride bırakan +1 FEST sahnesinde bu hafta Ceza ve Adamlar sevenleriyle buluşacak.

@artibir Instagram hesabı üzerinden yayınlanan ve çok sevilen isimleri evlerimize konuk eden konser serisi “+1 FEST”, Şubat ve Mart ayı boyunca 6 hafta sonu gerçekleştireceği konserlerle evdeki müzik keyfine +1 olmaya devam ediyor.

İlk hafta Cem Adrian ve Göksel’i ağırlayan +1 FEST sahnesinin bu Cuma akşamki konuğu rap dünyasının en sevilen isimlerinden Ceza olacak. Özlenen sahne performansıyla müzikseverlere benzersiz bir akşam yaşatacak Ceza, 26 Şubat Cuma akşamı saat 21:30’da @artibir Instagram hesabında sevenleriyle buluşacak.

Haftanın ikinci konseri ise, son dönemlerin en favori gruplarından Adamlar’dan gelecek. Rock’n roll, blues, funk ve biraz da hip-hop çerçevesinde geliştirdikleri şarkılarıyla Türk alternatif müziğine yeni bir soluk getiren Adamlar, 27 Şubat Cumartesi akşamı saat 21:30’da @artibir Instagram hesabında müzikseverleri bekliyor olacak.

Konserler ile ilgili detaylı bilgi için @artibir Instagram hesabı takip edilebilir.

Kaynak: Zirve Haber Ajansı [ZHA]

Önerilen Haberler

Leave a Comment