7. Koğuştaki Mucize Ocak ayının en çok izlenen filmi oldu

Türk Telekom’un dijital televizyon platformu Tivibu’da, ocak ayında Seç İzle servisinin en çok izleneni “7. Koğuştaki Mucize” oldu. Türkiye’nin Oscar aday adayı yapımda, kızı ile aynı zekâ yaşına sahip bir babanın adalet arayışı konu ediliyor. Türkiye’nin dijital dönüşümüne liderlik eden Türk Telekom, dijital televizyon platformu Tivibu ile izleyiciye kesintisiz sinema, dizi ve belgesel keyfi sunuyor. Seyirci her ay akıcı olarak farklı türlerdeki yerli ve yabancı yapımlardan dilediğini seyredebiliyor. Platformun ocak ayı verilerine göre ise Seç İzle servisinin ilk sırasında, Türkiye’nin ‘En İyi Uluslararası Film Oscarı’ adayı seçilen ‘7. Koğuştaki Mucize’…

Bugün MAGAZİN 

Türk Telekom’un dijital televizyon platformu Tivibu’da, ocak ayında Seç İzle servisinin en çok izleneni “7. Koğuştaki Mucize” oldu. Türkiye’nin Oscar aday adayı yapımda, kızı ile aynı zekâ yaşına sahip bir babanın adalet arayışı konu ediliyor.

Türkiye’nin dijital dönüşümüne liderlik eden Türk Telekom, dijital televizyon platformu Tivibu ile izleyiciye kesintisiz sinema, dizi ve belgesel keyfi sunuyor. Seyirci her ay akıcı olarak farklı türlerdeki yerli ve yabancı yapımlardan dilediğini seyredebiliyor. Platformun ocak ayı verilerine göre ise Seç İzle servisinin ilk sırasında, Türkiye’nin ‘En İyi Uluslararası Film Oscarı’ adayı seçilen ‘7. Koğuştaki Mucize’ yer alıyor.

Baba ve kızın kavuşma öyküsü

Komediden drama, aksiyondan bilim kurgu türüne her ay onlarca yeni yüklenen yerli ve yabancı yapımı izleyiciyle buluşturan Tivibu’nun Seç İzle servisinde, beğeni rekortmeni yapımlar sıralanıyor. Ocak ayının en çok izlenen filmi olan “7. Koğuştaki Mucize”, Mehmet Ada Öztekin tarafından yönetildi. Oyuncu kadrosunda Aras Bulut İynemli, Nisa Sofiya Aksongur, Celile Toyon, İlker Aksum’un rol aldığı filmde, 1983’te bir Ege kasabasında yaşayan ve haksız yere hapse atılan Memo ile yedi yaşındaki kızının birbirlerine kavuşmaya çalışmaları konu ediliyor. Yüzde 24 ile en çok dizi ve çocuk türlerinin izlendiği Seç İzle’nin tercih edilen diğer yapımları şöyle: Lego Filmi, Cinayet Süsü, Hababam Sınıfı Yeniden, Otel Transilvanya 3: Yaz Tatili, Kapıcılar Kralı, Mavi Korku 2, Madagaskar 3: Avrupa’nın En Çok Arananları, Tüylü Arkadaşlar.

Kırmızı Halı’da Recep İvedik 6 zirvede

Ocak ayında Tivibu’nun Kırmızı Halı klasöründe yüzde 46 ile en çok animasyon türündeki yapımlar seyredildi. Listenin zirvesinde ise Recep İvedik 6 yer aldı. Togan Gökbakar’ın yönettiği ve Şahan Gökbakar’ın başrolünde oynadığı serinin altıncı filminde, arkadaşı Nurullah ile birlikte kendilerini Konya yerine Kenya’da bulan Recep İvedik’in hikâyesi anlatılıyor. Yakın dönemde beyazperdede izleyiciyle buluşan filmlerin yayınlandığı Kırmızı Halı’nın diğer çok izlenenleri ise şöyle: Karlar Ülkesi, Tenet, Arabalar, Zengo, Recep İvedik 5, Scoob!, Mavi Korku 3, Arabalar 2, Hobbit 3: Beş Ordunun Savaşı.

Kaynak: Zirve Haber Ajansı [ZHA]

Önerilen Haberler

Leave a Comment