Ahmet Özhan 30 yıl sonra Tövbeler Olsun ile ekranlara geri döndü

Ünlü sanatçı Ahmet Özhan yıllar sonra ekranlara geri dönüyor. ‘Bak Yeşil Yeşil’  şarkısı ile bir döneme damgasını vuran; bunun yanı sıra birçok dizi ve sinema filmi projesinde rol alan müzik dünyasının efsane ismi  Ahmet Özhan; TRT1’in  sevilen  aile komedisi Tövbeler Olsun ’da rol alacak. 1982 yılında TRT 1 ekranlarında yayınlanan Hacı Arif Bey dizisinde başrol oynayan Özhan, 39 sene sonra yine TRT 1’de izleyicinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Ahmet Özhan Doktor Şevki Bey Rolüyle Tövbeler Olsun’da TRT1’in sevilen dizisi Tövbeler Olsun’ da mahallenin güler yüzlü ve babacan doktoru ‘Doktor Şevki Hoşnefes’ karakterini canlandıracak olan Ahmet…

Bugün MAGAZİN 

Ünlü sanatçı Ahmet Özhan yıllar sonra ekranlara geri dönüyor.

‘Bak Yeşil Yeşil’  şarkısı ile bir döneme damgasını vuran; bunun yanı sıra birçok dizi ve sinema filmi projesinde rol alan müzik dünyasının efsane ismi  Ahmet Özhan; TRT1’in  sevilen  aile komedisi Tövbeler Olsun ’da rol alacak.

1982 yılında TRT 1 ekranlarında yayınlanan Hacı Arif Bey dizisinde başrol oynayan Özhan, 39 sene sonra yine TRT 1’de izleyicinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Ahmet Özhan Doktor Şevki Bey Rolüyle Tövbeler Olsun’da

TRT1’in sevilen dizisi Tövbeler Olsun’ da mahallenin güler yüzlü ve babacan doktoru ‘Doktor Şevki Hoşnefes’ karakterini canlandıracak olan Ahmet Özhan, yıllar  sonra yeniden kameralar karşısına geçmenin heyecanını yaşıyor.

Usta oyuncu kadrosu ile dikkatleri üzerine çeken Tövbeler Olsun her Pazar Saat 20.00 de TRT1’de… 

Kaynak: Zirve Haber Ajansı [ZHA]

Önerilen Haberler

Leave a Comment