AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Yıldız, Yılın Son Ziyaretini Halfeti’ye Gerçekleştirdi

ABDULLAH YİĞİT-ŞANLIURFA AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız, AK Parti Halfeti İlçe Başkanlığını, Esnafı, vatandaşları ve Sivil Toplum Kuruluşlarını ziyaret etti. Başkan Yıldız, Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte yeni yıla sayılı günler kala Halfeti ilçesinde Halfeti İlçe Başkanı Ökkeş Aybek’inde katılımıyla Halfeti’nin kurum ve kuruluşlarını ziyaret etti. Başkan Yıldız ilk ziyaretini Halfeti İlçe Başkanlığa yaptı. Daha sonra Halfeti Belediye Başkanlığı, Kaymakamlığı, Muhtarlar Derneğini, Halk Eğitim Merkezini, Ziraat Odası Başkanlığını, Küçük Sanayi Sitesi Başkanlığını, Eğitim Birsen Halfeti İlçe Temsilciliğini, Halfeti Esnaf Ve Sanatkârlar Kredi Ve Kefalet Kooperatifini, Esnaf Ve Sanatkârlar Odası…

Bugün GÜNDEM KÜLTÜR SANAT SİYASET YAŞAM 

ABDULLAH YİĞİT-ŞANLIURFA

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız, AK Parti Halfeti İlçe Başkanlığını, Esnafı, vatandaşları ve Sivil Toplum Kuruluşlarını ziyaret etti.

Başkan Yıldız, Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte yeni yıla sayılı günler kala Halfeti ilçesinde Halfeti İlçe Başkanı Ökkeş Aybek’inde katılımıyla Halfeti’nin kurum ve kuruluşlarını ziyaret etti. Başkan Yıldız ilk ziyaretini Halfeti İlçe Başkanlığa yaptı. Daha sonra Halfeti Belediye Başkanlığı, Kaymakamlığı, Muhtarlar Derneğini, Halk Eğitim Merkezini, Ziraat Odası Başkanlığını, Küçük Sanayi Sitesi Başkanlığını, Eğitim Birsen Halfeti İlçe Temsilciliğini, Halfeti Esnaf Ve Sanatkârlar Kredi Ve Kefalet Kooperatifini, Esnaf Ve Sanatkârlar Odası Başkanlığını, Halfeti Gençlik Merkezini, Halfeti Kadın Destek Merkezini ziyaret etti. Başkan Yıldız kurum ve kuruluşları ziyareti sonrası vatandaşlarla ve esnafla bir araya gelerek vatandaşların taleplerini ve önerilerini dinledi.

Başkan Yıldız Halfeti ziyareti ile ilgili yaptığı açıklamada, “Bugün Şanlıurfa’mızın gözbebeği Halfeti İlçemizde teşkilatımızla, Sivil Toplum Kuruluşlarımızla bir araya geldik. Ziyaretlerimizi büyük bir özenle maske, mesafe ve temizlik kurallarına riayet ederek gerçekleştirdik. İlçe Başkanımız ve Yönetim Kurulumuzla birlikte İlçemizin taleplerini, önerilerini, sorunlarını dinleyip gerekli kurumlara ilettik. Şanlıurfa’mızın ve ilçelerimizin da ileri seviyelere gelmesi için gece gündüz demeden çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Göreve geldiğimiz ilk günden bu yana vatandaşlarımızla, esnafımızla, Sivil Toplum Kuruluşlarımızla hep iç içe olduk.

Bundan sonraki süreçte de ilçelerdeki ziyaretlerimiz devam edecek. Bugün Halfeti İlçemizde bizlere eşlik eden Halfeti İlçe Başkanımız Sayın Ökkeş Aybek ve yönetimine, Halfetili esnaf ve vatandaşlarımıza ve Sivil Toplum Kuruluşlarımıza ev sahipliklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.

Önerilen Haberler

Leave a Comment