Eyyübiye Belediye Başkanı Kuş, Çalışmaları Yerinde İnceledi

Şanlıurfa Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince ilçe genelinde sürdürülen üst yapı çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Kuş,” Merkez ve kırsal mahalle ayırımı yapmadan çalışmaya devam ediyoruz.” Dedi. Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince ilçe genelinde sürdürülen üst yapı çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Kuş,” Merkez ve kırsal mahalle ayırımı yapmadan çalışmaya devam ediyoruz.” Dedi. Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince ilçe genelinde yol yapım çalışmaları aralıksız devam ediyor. Merkezde kilitli parke taşı döşeme, yeni yol ağı oluşturma ve bakım ve onarım çalışmaları ile kırsal mahallelerde…

Bugün EKONOMİ GÜNDEM KÜLTÜR SANAT SİYASET YAŞAM 

Şanlıurfa Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince ilçe genelinde sürdürülen üst yapı çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Kuş,” Merkez ve kırsal mahalle ayırımı yapmadan çalışmaya devam ediyoruz.” Dedi.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince ilçe genelinde sürdürülen üst yapı çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Kuş,” Merkez ve kırsal mahalle ayırımı yapmadan çalışmaya devam ediyoruz.” Dedi. Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince ilçe genelinde yol yapım çalışmaları aralıksız devam ediyor. Merkezde kilitli parke taşı döşeme, yeni yol ağı oluşturma ve bakım ve onarım çalışmaları ile kırsal mahallelerde sürdürülen stabilize yol yapımı vatandaşların takdirini topluyor. Kırsalda kurulan 6 şantiye ile bölgeyi adeta hizmet şantiyesine çeviren ekiplerin son durağı olan Duruca ve Selman mahallelerindeki çalışmaları Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Toprak ve ilgili birim amirleriyle birlikte inceleyen Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, çalışmalar hakkında ilgililerden bilgi aldı. Bölge sakinlerinin taleplerini de dinleyen Başkan Kuş, çalışmaların aralıksız devam edeceğini belirtti.

Merkez ve kırsal mahalle ayırımı yapmadan gece gündüz çalıştıklarını belirten Başkan Kuş,” Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren gerek merkezde gerek kırsalda hummalı çalışmalarımızı yürütüyoruz. Seçildiğimiz gün kırsalda 3 şantiye yapacağımızın vaadinde bulunmuştuk ama malumunuz 32 İlden büyük Eyyübiye İlçemizin kırsalı da bir hayli büyük ve yaklaşık 142 mahalle muhtarlığımız var. Şantiye sayımızı 6’ya çıkardık. Şuanda bir şantiyemiz Duruca mahallemizde ve mahalle sakinlerimize hizmet vermekte.

Mahalle muhtarımız ile mahallemizi gezdik, yaptığımız inceleme sonucu mahallemizde çalışmalarımız yüzde 70’i bitmiş durumda. inşallah bir haftaya kadar Duruca Mahallemizdeki çalışmalarımız bitireceğiz ve mahalle sakinlerimizi çamurdan kurtarmış olacağız. Mahallemize hayırlı olsun inşallah.Şuan Selman Mahallemizdeyiz. Muhtarımız ile mahallemizi sokak sokak geziyoruz. Yaklaşık bir aydır çalışmalarımız devam ediyor. Tabi Selman mahallemiz gerçekten hizmet noktasında çok ciddi sıkıntılar yaşıyordu. Özellikle yağmur sularının akması neticesinde mahalle sakinlerinin çok ciddi sıkıntıları vardı. Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül’e bu sorunu ilettik. Sağ olsun duyarsız kalmadı.

Eyyübiye Belediyemiz ile ortak yapmış olduğu proje neticesinde alt yapı sorununu bitirdi. Bizler de üst yapı sorununu bir aydır çözüme kavuşturmak için Eyyübiye Belediyemizin Fen İşleri ekipleri durmadan çalışıyor. İnşallah yakın bir zaman içerisinde sıkıntılara neşter vurup, sorunları çözmüş olacağız. Peyder pey çalışmalarımız devam ediyor. Şuan itibari ile kırsal mahallelerimizin %75’ini bitirmiş durumdayız. inşallah en kısa zamanda zaman dilimi içerisinde de geride kalan mahallelerimizin sorunlarını bitireceğiz.” Dedi.

ABDULLAH YİĞİT-ŞANLIURFA

Önerilen Haberler

Leave a Comment