Aziz Akkuş `tan Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan `a Destek Mesajı

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA 15 Temmuz Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Divan Kurulu Başkanı Genç Girişimci İş Adamı Aziz Akkuş, Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan `a destek mesajı yayınladı. Başkan Akkuş, Ağrı Belediye Başkanımız Sayın Savcı Sayan’a sosyal medyadan hakaret eden ve kendisini ölümle tehdit eden kişiyi şiddetle kınıyor ve lanetliyorum. Ağrı halkının iradesiyle seçilmiş hizmet ehli Sayın Savcı Sayan’ı kendisi ve ipi dışarda olanlara yedirmeyiz, bu böyle biline. 15 Temmuz Federasyonu olarak Ağrı Belediye Başkanı Sayın Savcı Sayan’ı destekliyoruz ve yanındayız .dedi

Bugün GÜNDEM SİYASET YAŞAM 

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA
15 Temmuz Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Divan Kurulu Başkanı Genç Girişimci İş Adamı Aziz Akkuş, Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan `a destek mesajı yayınladı.

Başkan Akkuş, Ağrı Belediye Başkanımız Sayın Savcı Sayan’a sosyal medyadan hakaret eden ve kendisini ölümle tehdit eden kişiyi şiddetle kınıyor ve lanetliyorum.

Ağrı halkının iradesiyle seçilmiş hizmet ehli Sayın Savcı Sayan’ı kendisi ve ipi dışarda olanlara yedirmeyiz, bu böyle biline.

15 Temmuz Federasyonu olarak Ağrı Belediye Başkanı Sayın Savcı Sayan’ı destekliyoruz ve yanındayız .dedi

Önerilen Haberler

Leave a Comment