Başkan Albayrak tan Yılbaşı mesajı

Başkan ALBAYRAK, yayımladığı mesajında şu ifadeleri belirtti. 2021 yılını acısıyla tatlısıyla geride bırakarak, yeni umutlarla, yeni heyecanlarla, hep birlikte yeni bir yıla hazırlanıyoruz. Yeni yılın milletimiz ve İslam alemi için birlik, beraberlik ve kardeşliğe vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum. Yeni yılın, ülkemize, aziz milletimize ve tüm insanlığa barış, huzur ve bereket getirmesi gönülden temennimizdir. Başkan ALBAYRAK, 2022 yılının tüm Halfeti’ye hayırlı olması dileğinde bulunarak, “2021 yılında olduğu gibi, 2022 yılında da, İnsanı esas alan hizmet odaklı, sosyal belediyecilik anlayışıyla hemşehrilerimize hizmet etmeye devam edeceğiz.” dedi.

GÜNDEM 
Başkan ALBAYRAK, yayımladığı mesajında şu ifadeleri belirtti.
2021 yılını acısıyla tatlısıyla geride bırakarak, yeni umutlarla, yeni heyecanlarla, hep birlikte yeni bir yıla hazırlanıyoruz. Yeni yılın milletimiz ve İslam alemi için birlik, beraberlik ve kardeşliğe vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum.
Yeni yılın, ülkemize, aziz milletimize ve tüm insanlığa barış, huzur ve bereket getirmesi gönülden temennimizdir.
Başkan ALBAYRAK, 2022 yılının tüm Halfeti’ye hayırlı olması dileğinde bulunarak, “2021 yılında olduğu gibi, 2022 yılında da, İnsanı esas alan hizmet odaklı, sosyal belediyecilik anlayışıyla hemşehrilerimize hizmet etmeye devam edeceğiz.” dedi.

Önerilen Haberler

Leave a Comment