BEYLİKDÜZÜ BELEDİYESİ ŞUBAT AYI MECLİSİ TOPLANDI

Beylikdüzü Belediyesi şubat ayı Meclis Toplantısı’nın 1. Oturumu, Beylikdüzü Belediyesi 1.Başkanvekili Serdal Mumcu başkanlığında Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi Trakya Salonu’nda toplandı. “Beylikdüzü’nde umutlu bir yıl için sebebimiz çok” diyerek adım attıklarını belirten Mumcu, “2021’de de ilçemiz genelinde proje ve çalışmalarımızı aralıksız sürdürmekteyiz. Bu çerçevede Ocak ayında önemli birçok açılış ve temel atma töreni gerçekleştirmiş bulunmaktayız.” dedi. Mumcu, aynı zamanda Şubat ayı içerisinde hayata geçirilecek önemli projelerin de müjdesini verdi. Beylikdüzü Belediyesi şubat ayı Meclis Toplantısı’nın 1. Oturumu, Beylikdüzü Belediyesi 1.Başkanvekili Serdal Mumcu başkanlığında Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat…

Bugün GÜNDEM SİYASET 

Beylikdüzü Belediyesi şubat ayı Meclis Toplantısı’nın 1. Oturumu, Beylikdüzü Belediyesi 1.Başkanvekili Serdal Mumcu başkanlığında Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi Trakya Salonu’nda toplandı. “Beylikdüzü’nde umutlu bir yıl için sebebimiz çok” diyerek adım attıklarını belirten Mumcu, “2021’de de ilçemiz genelinde proje ve çalışmalarımızı aralıksız sürdürmekteyiz. Bu çerçevede Ocak ayında önemli birçok açılış ve temel atma töreni gerçekleştirmiş bulunmaktayız.” dedi. Mumcu, aynı zamanda Şubat ayı içerisinde hayata geçirilecek önemli projelerin de müjdesini verdi.

Beylikdüzü Belediyesi şubat ayı Meclis Toplantısı’nın 1. Oturumu, Beylikdüzü Belediyesi 1.Başkanvekili Serdal Mumcu başkanlığında Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi Trakya Salonu’nda toplandı. Sözlerine ocak ayında vatani görevlerini yaparken şehit olan kahramanları anarak, şubat ayında hayatını kaybeden değerli sanatçıları, kıymetli yazarları, önemli siyasetçileri ve iş insanlarını rahmet minnet ve özlemle anarak başladı. “Beylikdüzü’nde umutlu bir yıl için sebebimiz çok. Adım attığımız 2021’de de ilçemiz genelinde proje ve çalışmalarımızı aralıksız sürdürmekteyiz” diyen Mumcu, “ Bu çerçevede ocak ayında önemli birçok açılış ve temel atma töreni gerçekleştirmiş bulunmaktayız. Bunlardan ilki, İbrahim Cevahir Camii ile ilçemize yeni bir inanç merkezi daha kazandırdık. 13 Ocak tarihinde Yakuplu Kültür Merkezi Kapalı Pazar Alanı ve Kreş Kompleksimizin temelini attık. Her mahalleye kreş diyerek çıktığımız yolda ise emin adımlarla ilerlemekteyiz.” ifadelerinde bulundu. Beylikdüzü’nde hayatın olumsuz akışına karşın tüm tedbirleri almış bulunduklarını hatırlatan Mumcu “ Karla mücadelede 21 araç ve 78 personelimizle gece gündüz hizmet verdik. Rutin beslemelerimiz yanı sıra iki akşam boyunca 45 noktada 500 kilo kuru mama 250 kilo hayvansal ürün dağıtımı gerçekleştirdik. Şartlar ne olursa olsun her zaman can dostlarımızın yanında olduk. Kentimizin ihtiyaçlarını halkımız ile belirleyip, onların talep öneri ve şikâyetlerini dikkatle ele alıyoruz. Bu çerçevede vatandaşlarımızla birlikte onları dinledik ve çözümler ürettik. Bugün itibariyle yaşam bahçemizden topladığımız kış mahsullerimiz 2534 aileye ulaştırmış bulunmaktayız.” dedi.

4 yeni park ve Gürpınar’a Kreş müjdesi

Mecliste yaptığı konuşmasında Beylikdüzü Belediyesi’nin şubat ayı içerisinde hayata geçireceği projelere de değinen Mumcu “Şubat ayında da çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz. Şubat ayında ilçemize 4 yeni park kazandırmak üzere çalışmalarımıza başlamış bulunmaktayız. Ayrıca yine şubat ayında İBB ile iş birliği içerisinde Gürpınar’ın ilk kreşinin yapımına başlayacağız. Mimarisi “Yuvamız Beylikdüzü Hüseyin Tütüncü Gündüz Çocuk Bakımevi” ile aynı olacak ve aynı anda 80 çocuğumuz faydalanacaktır. Bu kreşlerle her mahalleye bir kreş sözümüzü tutmaya devam ediyoruz. Ayrıca Gürpınar Mahallemizde Kreşimize komşu engelsiz Yaşam Merkezi’nin de inşaatına başlıyoruz. Engelli çocuklarımız burada eğitim alacak bahçesinde toprak ile haşır neşir olacak ve aileler çocuklarını gönül rahatlığıyla merkezimize bırakıp kendilerine vakit ayırabilecekler. Beylikdüzü’nde kaykaya ilgi duyan çok sayıda gencimiz bulunmakta. Onlara verdiğimiz sözü tutup Yaşam Vadisi içerisinde olimpiyat standartlarında bir Skate Park inşa ediyoruz. Türkiye’nin en derin kaykay havuzuna sahip olacak bu alanda hedefimiz olimpiyatlara sporcu yetiştirmek olacaktır.” ifadelerini kullandı. Meclis grup sözcülerinin de gündem dışı söz alarak şubat ayı içerisinde gerçekleşecek görüşlerini beyan ettiği oturumda, meclis gündem maddelerinden 1.madde Plan Bütçe Komisyonuna oy birliğiyle sevk edilirken 2,3,4,5,6 ve 7. Maddeler Teklif karar ile oy çokluğu ile kabul edildi. 8. Madde Hukuk komisyonuna sevki oy çokluğu ile kabul edildi. Şubat Ayı Meclis Toplantısı’nın 2. oturumunun 4 Şubat Perşembe günü saat 10.00’da yapılması kararlaştırıldı.

Beylikdüzü Belediyesi Haber Bülteni

Önerilen Haberler

Leave a Comment