Birecik Belediye Başkanı Mehmet Begit, 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü Dolayısıyla Mesaj Yayımladı

Birecik Belediye Başkanı Mehmet Begit, Türkiye Cumhuriyeti tarihinin önemli dönüm noktalarından biri olan 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Begit mesajında, Türk milletinin, 15 Temmuz 2016 gecesi demokrasisine ve millî birliğine karşı yapılan hain darbe girişimine karşı gösterdiği kahramanca duruşunu ve birlik beraberlik içinde verdiği mücadeleyi vurguladı.   Başkan Mehmet Begit mesajında şu ifadelere yer verdi:   “15 Temmuz 2016 gecesi, milletimizin demokrasiye olan inancını, vatan sevgisini ve özgürlüğüne olan bağlılığını tüm dünyaya gösterdiği bir gecedir. Ülkemizin birlik ve beraberliğine kasteden hain darbe girişimine…

15 temmuz Belediye Başkanı Mehmet beygit 

Birecik Belediye Başkanı Mehmet Begit, Türkiye Cumhuriyeti tarihinin önemli dönüm noktalarından biri olan 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Begit mesajında, Türk milletinin, 15 Temmuz 2016 gecesi demokrasisine ve millî birliğine karşı yapılan hain darbe girişimine karşı gösterdiği kahramanca duruşunu ve birlik beraberlik içinde verdiği mücadeleyi vurguladı.

 

Başkan Mehmet Begit mesajında şu ifadelere yer verdi:

 

“15 Temmuz 2016 gecesi, milletimizin demokrasiye olan inancını, vatan sevgisini ve özgürlüğüne olan bağlılığını tüm dünyaya gösterdiği bir gecedir. Ülkemizin birlik ve beraberliğine kasteden hain darbe girişimine karşı sokaklara dökülen vatandaşlarımız, canları pahasına milletimizin iradesine sahip çıkmış ve tarihi bir direniş göstermiştir. Bu destansı direniş, Türkiye’nin demokrasi ve özgürlük mücadelesinde bir dönüm noktası olmuştur.”

 

Başkan Begit, milletin o gece gösterdiği cesaret ve kararlılık sayesinde darbe girişiminin bertaraf edildiğini ve demokrasinin zafer kazandığını belirterek, şunları ekledi:

 

“Bugün, o karanlık gecede kaybettiğimiz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. Milletimizin birlik ve beraberlik ruhu, her türlü zorluğun üstesinden gelmemizi sağlamış ve ülkemizi daha güçlü bir şekilde ileriye taşımıştır. Bizler de Birecik olarak, bu büyük direnişin mirasçıları olarak, ülkemizin her köşesinde demokrasimizi ve millî birliğimizi korumak için çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

Önerilen Haberler

Leave a Comment