Birecik Belediye Başkanı Mehmet Begit, Muharrem Ayı dolayısıyla düzenlenen aşure etkinliğine katıldı

Birecik Belediye Başkanı Mehmet Begit, Muharrem Ayı dolayısıyla düzenlenen aşure etkinliğine katılarak hemşehrilerine destek verdi. Rufai Sevenler ve İlim Kültür Derneği tarafından organize edilen etkinlik, Birecik 15 Temmuz Şehitler Meydanın da gerçekleştirildi. Etkinliğe katılan Başkan Begit, burada bir konuşma yaparak Muharrem Ayı’nın önemine vurgu yaptı ve aşurenin kardeşlik ve dayanışma ruhunu pekiştiren bir gelenek olduğunu belirtti. Başkan Begit, “Bizler için Muharrem Ayı, birlik ve beraberliğimizin simgesidir. Bu güzel etkinlikte bir araya gelerek birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi. Etkinlikte katılımcılara aşure dağıtımı yapıldı. Başkan Begit, bizzat hemşehrilerine aşure dağıtarak onlarla bir…

Birecik Belediye Başkanı Mehmet beygit 

Birecik Belediye Başkanı Mehmet Begit, Muharrem Ayı dolayısıyla düzenlenen aşure etkinliğine katılarak hemşehrilerine destek verdi. Rufai Sevenler ve İlim Kültür Derneği tarafından organize edilen etkinlik, Birecik 15 Temmuz Şehitler Meydanın da gerçekleştirildi.

Etkinliğe katılan Başkan Begit, burada bir konuşma yaparak Muharrem Ayı’nın önemine vurgu yaptı ve aşurenin kardeşlik ve dayanışma ruhunu pekiştiren bir gelenek olduğunu belirtti. Başkan Begit, “Bizler için Muharrem Ayı, birlik ve beraberliğimizin simgesidir. Bu güzel etkinlikte bir araya gelerek birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Etkinlikte katılımcılara aşure dağıtımı yapıldı. Başkan Begit, bizzat hemşehrilerine aşure dağıtarak onlarla bir araya geldi ve sohbet etti. Katılımcılar, aşure ikramının yanı sıra etkinliğin düzenlenmesinden dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler.

Rufai Sevenler ve İlim Kültür Derneği Başkanı da etkinlikte yaptığı konuşmada, Muharrem Ayı’nın manevi atmosferini yaşamaktan dolayı duydukları mutluluğu paylaştı ve Başkan Mehmet Begit’e katkılarından ötürü teşekkür etti.

Önerilen Haberler

Leave a Comment